Joi, 28 martie 2024 - 6:09:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Marca Click este de vânzare


23 iulie 2012

Adevarul-Click-ghimpeleMarca Click este din nou scoasă la licitaţie, Dinu Patriciu şi Adevărul Holding fiind executaţi în contul unor bilete de ordin emise pentru tipografia Grafică Venetă, scrie Paginademedia.ro. Sursa menţionată citează publicaţia de vânzare potrivit căreia marca Click este de 878.100 de euro, iar licitaţia trebuie să acopere o datorie de un milion de euro către tipografia italiană care a tipărit colecţiile de cărţi ale Adevărul Holding.

Potrivit Paginademedia.ro:
Licitaţia va avea loc pe 25 iulie, ora 13, la sediul executorului judecătoresc Violetă ParvanTaxa de licitaţie este de 90.000 de euroSuma de un milion de euro reprezintă valoarea a zece bilete la ordin, în valoare de 100.000 de euro fiecare, garantate de Dinu Patriciu pentru Grafică Venetă. Biletele la ordin au fost emise în 2009.Instanţa a hotărât executarea silită în aprilie 2012Poate participa la licitaţie "orice persoană care, cel mai târziu până la începerea vânzării la licitaţie publică a consemnat la CEC sau în contul de consemnări (...) la dispoziţia executorului judecătoresc cel puţin 10% din preţul de pornire."
Marca Click a mai fost scoasă la licitaţie la începutul lunii iunie, în contul unei datorii pe care Adevărul Holding o avea faţă de agenţia de publicitate controlată tot de Dinu Patriciu, Odyssey Communication. Atunci, marcă a fost adjudecata pentru 11 milioane de lei plus TVA de Emilia Ciucan, fost avocat Rompetrol, participanta la licitaţie "în nume propriu". În cele din urmă, aceasta nu a plătit pentru marca, iar Comitetul Creditorilor Odyssey - agenţie care se afla atunci în insolventa - a dat un răgaz Adevărul Holding pentru a rezolva pe altă cale problema datoriei.

La licitaţia din iunie, preţul de mornire pentru marca Click era de 745.000 de lei, iar debitorul nu putea licita personal sau prin alte persoane - lucru care nu mai este menţionat în publicaţia de vânzare pentru licitaţia din 25 iulie, citată de Paginademedia.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro