Marţi, 19 martie 2024 - 11:24:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CARTRANS Ploieşti finalizează implementarea noului sistem ERP, cu suportul BERD


26 aprilie 2014

La sfârşitul lunii martie 2014, CARTRANS Spedition SRL Ploieşti (companie membră a grupului Cartrans) a finalizat, în colaborare cu compania WIND SOFT SRL, proiectul de consultanţă "Dezvoltarea sistemului integrat de management - WindNet", astfel că, la acest moment, CARTRANS Spedition beneficiază de cea mai nouă variantă a WindNet - ERP adaptat managementului activităţii de intermediere în transporturi.

"Ceea ce nu poate fi măsurat, nu există! Sau, mai bine zis, nu ne va ajuta să existăm  în business-ul acesta şi peste 10 ani. Am invătat asta de la alţii mai deştepţi ca noi, iar acum nu facem altceva decât să ne adaptam cât mai rapid la standardele de lucru europene, pe care de altfel le impunem in rândul tuturor companiilor din grupul Cartrans. Trebuie să ne mai mândrim şi noi, nu?”, a declarat pentru www.cartrans.ro , CEO-ul grupului Cartrans, Decebal Popescu (foto).

Pentru finanţarea proiectului de achiziţie si implementare, Cartrans Spedition a beneficiat de un grant din partea Bancii Europene de Reconstructie şi Dezvoltare (BERD), prin intermediul Business Advisory Services (BAS).

BAS România este un program de finanţare a consultanţei in afaceri care contribuie la dezvoltarea economiei românesti prin cele două obiective principale, anume susţinerea dezvoltării şi a creşterii competitivităţii companiilor private din România prin cofinanţarea costurilor serviciilor profesionale de consultanţă in afaceri, furnizate de specialişti locali,  precum si sprijinirea dezvoltării industriei locale a serviciilor de consultanţă prin încurajarea utilizării în acest scop a firmelor românesti de profil (consultanţă).


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro