Vineri, 26 aprilie 2024 - 7:04:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vrei să devii model de videochat? Iată care sunt calităţile pe care ar trebui să le ai


28 martie 2023



Vrei să ai o carieră de succes ca model de videochat, dar nu ştii dacă este potrivit pentru tine – sau dacă tu te potriveşti acestui job? Nu trebuie să îţi faci griji, la Studio20 cerinţele nu sunt deloc stricte şi greu de îndepinit. În plus, vei primi din start sprijinul de care ai nevoie pentru a-ţi dezvolta cariera şi a-ţi îmbunătăţi activitatea şi performanţele. Află mai multe în continuare!

Dacă îţi doreşti o carieră în domeniul videochat-ului, este esenţial să te asiguri că te orientezi către compania potrivită, iar Studio20 este alegerea potrivită. Activând de peste 20 de ani pe piaţa videochat-ului, Studio20 este de departe una din cele mai cunoscute studio-uri din domeniu atât în ţară, cât şi global. Compania s-a dezvoltat continuu, ajungând la peste 20 de sedii atât în ţară (6 în Bucureşti, plus câte unul în Braşov, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Timişoara), cât şi în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). În plus, performanţele de succes îi sunt confirmate şi de numeroasele premii câştigate în special în ultimii 10 ani la festivaluri internaţionale de profil, precum „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards.

Desigur, compania se poate mândri cu aceste reuşite în special graţie modelelor de videochat. Fiind jucătorii-cheie pe care se bazează întreaga activitate, acestea se bucură de condiţii de lucru şi câştiguri salariale excelente! Şi nu este deloc imposibil să ajungi şi tu aici – mai ales în condiţiile în care experienţa nu este deloc obligatorie pentru a te angaja ca model de videochat în cadrul Studio20! Managementul îşi doreşte să ofere oricui posibilitatea unui job bine plătit, cinstit, legal, indiferent de nivelul de experienţă.

Însă acum să ne axăm şi pe anumite cerinţe de bază – deloc stricte şi greu de îndeplinit – pentru a deveni model de videochat:

- trebuie să ai minim 18 ani şi să cunoşti limba engleză la nivel mediu;

- contează să ai un aspect plăcut, însă în niciun caz nu trebuie să te încadrezi în tiparul clasic de siluetă 90-60-90;

- gusturile bărbaţilor sunt diverse privind aspectul fizic (de la o siluetă mai slăbuţă la un corp bine tonifiat sau la forme voluptoase) şi comportamentul unei femei (jucăuşă, delicată, îndrăzneaţă, timidă, senzuală) – cu siguranţă te vei încadra într-o categorie, iar pe asta trebuie să mizezi pentru a te promova;

- ai nevoie de încredere în sine din plin şi este ideal să îţi cunoşti foarte bine atuurile şi să ştii cum să le scoţi în evidenţă;

- trebuie să ai o fire prietenoasă, comunicativă, ambiţioasă şi deschisă spre experienţe noi.

În plus, dacă eşti o fire mai timidă şi nu doreşti să afişezi prea mult în faţa camerei, Studio20 îţi propune abordarea glamour: videochat fără nuditate! Întreaga activitate din faţa camerei se va baza pe discuţiile captivante şi te poţi folosi de orice truc pentru a fermeca bărbaţii: gesturi, râs, tonul vocii, privirile aruncate către cameră – orice poate deveni o armă utilă în jocul seducţiei.

Să nu uităm însă că nimeni nu s-a născut învăţat. Astfel, dacă ai o chimie bună cu echipa Studio20 în timpul interviului, şansele să fii angajată sunt foarte mari – chiar şi fără experienţă în domeniu, cum am menţionat deja. Studio20 vine în ajutorul tău, oferind sesiuni de training în primele săptămâni de activitate în cadrul companiei. Astfel, vei avea ocazia să afli diverse trucuri şi secrete utile în activitatea de videochat şi să te familiarizezi atât cu site-urile pe care vei lucra, cât şi cu aparatura tehnică şi video utilizată. În plus, vei participa la prima şedinţă foto profesională, unde vei primi îndrumări utile de la consilierii de imagine ai Studio20 privind ce poţi îmbunătăţi din punct de vedere al look-ului (ţinute, coafură, machiaj) sau al comportamentului (mimică, gesturi, limbaj).

Care sunt beneficiile unei cariere ca model de videochat? Multe la număr, însă le vom menţiona pe cele mai importante:

- venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele nou angajate, de sex feminin, în primele 3 luni de la angajare, plus comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru;

- bonusuri de 5%: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil şi apeluri video); pentru câştiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung;

- după 3 luni de activitate, posibilitatea de a accesa credite fără dobândă şi fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reţinute automat din câştigurile lunare;

- program flexibil – poţi alege să lucrezi în ture în timpul zilei, seara sau noaptea, fie de la unul din sediile Studio20 sau de la tine acasă.

Pe scurt, poţi deveni foarte uşor un model de videochat dacă ştii să te promovezi cum trebuie! Asigură-te că respecţi condiţiile minime menţionate mai sus şi vei vedea că restul vor veni de la sine, în timp, iar succesul de care te vei bucura va depăşi orice aşteptări. Fă primul pas către cariera ta ca model de videochat şi vino la un interviu cu echipa Studio20 – află mai multe aici!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro