Vineri, 29 martie 2024 - 9:31:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


eMAG intră pe piaţa de publicitate online


14 martie 2013

La începutul acestei săptămâni, eMAG şi Conversion Marketing au pus bazele unui parteneriat în baza caruia eMAG a preluat 90% din capitalul social al agenţiei de performance marketing online Conversion Marketing, în vreme ce aceasta va prelua sistemul de afiliere dezvoltat în ultimii 3 ani de eMAG, Profitshare, care va putea fi folosit de acum de către orice companie din România.

eMAG a decis să investească în Conversion Marketing, agenţia de performance marketing online înfiinţată şi condusă de Marius Pahomi. Cu o echipă formată din specialişti cu experienţă îndelungată în proiecte de anvergură, compania oferă în prezent servicii de media planning, media buying, analiză, creaţie şi strategie de marketing. În urma acestei tranzacţii, eMAG a preluat 90% din capitalul social al Conversion Marketing, Marius Pahomi păstrând 10% din actiuni şi rămânând administrator şi director general.

eMAG a externalizat încă de anul trecut către Conversion Marketing toate serviciile de media buying şi proiectele speciale digitale. Această trecere a inclus şi gestionarea contului eMAG de Google Adwords, unde Conversion a reuşit să îmbunătăţească performanţele de peste 4 ori în numai 8 luni de zile.

Marketingul afiliat este conceptul prin care advertiserul plăteşte campaniile publicitare doar pe baza rezultatelor obţinute, acestea mergând de la vânzări generate până la orice altă acţiune dorită – înscrierea într-o bază de date, confirmarea participării la un eveniment, comandarea unui sample sau înscrierea pentru un drive-test. Atât campaniile online cât şi rezultatele sunt monitorizate în timp real prin tehnologia Profitshare, dezvoltată în ultimii 3 ani şi responsabilă pentru un procent de 10% din vânzările totale ale eMAG în prezent.

Sursa: capital.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro