Miercuri, 1 aprilie 2020 - 8:04:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Certificatul digital. De ce aveţi nevoie de semnătura electronică


24 ianuarie 2017

Certificatul digital este necesar pentru obţinerea semnăturii electronice, care vă poate scuti de multe bătăi de cap atunci când interacţionaţi cu unele instituţii ale statului.

Certificatul digital are valoare legală. Cu ajutorul lui economisiţi timp atunci când interacţionaţi cu autorităţi din cadrul Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Certificatul digital permite crearea semnăturii electronice cu valoare legală, care garantează integritatea şi autentiticitatea documentelor ce o poartă.

Puteţi obţine certificatul digital de aici.

Dacă optaţi pentru această ofertă, veţi primi gratuit un cititor de carduri de sănătate acreditat şi testat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

De asemenea, semnătura electronică este foarte utilă atunci când aveţi nevoie de documente de la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSP) sau de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS).

Alte instituţii ale statului care pot solicita certificatul digital sunt Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), Monitorul Oficial, Depozitarul Central sau Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Semnatura electronică reprezintă date în formă electronică, care sunt ataşate sau asociate cu alte date în formă electronică, cum ar fi documentul care este semnat.

Semnătura electronică este o metodă de identificare legată în mod unic de semnatar şi este creată prin mijloace controlate exclusiv de acesta.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(156 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 30 martie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro