Joi, 28 martie 2024 - 4:02:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un nou model Renault, lansat în România


25 iunie 2015

Renault a lansat oficial în România modelul Kadjar, primul crossover Renault în segmentul C. Preţurile pentru Renault Kadjar pornesc de la 18.200 euro, cu TVA inclus pentru versiunea Life Energy TCe 130, se arată într-un comunicat al producătorului francez.

Cu noul Kadjar, Renault continuă explorarea unui nou segment de piaţă (C), marcat de un ritm de creştere accelerat în ultimii ani şi îşi completează gama de crossovere alături de Captur (segment B) şi Koleos (segment D).

Kadjar este construit pe o platformă comună a Alianţei Renault-Nissan, creată în 1999 şi care a vândut 8,4 de milioane de vehicule în aproape 200 de ţări în anul 2014. Alianţa Renault-Nissan este al 4-lea grup auto mondial.

Construcţia Renault Kadjar se bazează pe o platformă comună a celor doi constructori: platforma CMF C/D a Alianţei Renault-Nissan.

Rezultatul a patru ani de dezvoltare comună şi testată deja în cazul a 3 modele ale Renault şi Nissan, platforma CMF C/D demonstrează expertiza Alianţei pe segmentul vehiculelor crossover.

Implicarea Renault se evidenţiază în domeniul proiectării şi fabricaţiei suspensiilor spate, precum şi a transmisiei.

De asemenea, cu tracţiune 4×4 sau 4×2, Kadjar se adaptează natural drumurilor lungi sau traseelor urbane.

Noul crossover Renault Kadjar este disponibil cu tracţiune 4×4 sau 4×2, fiind proiectat să răspundă cerinţelor clienţilor din segmentul din care face parte.

Transmisia integrală oferă o motricitate evoluată, prin utilizarea celor trei moduri de utilizare (Auto, LOCK şi 2WD) ce permit selectarea transmisiei ideale în orice situaţie.

În versiunea 4×2, Kadjar poate fi prevăzut în opţiune cu sistemul Extended Grip ce sporeşte aderenţa la drum în condiţii dificile.

Noul crossover dispune de camera video spate pentru deplasarea în marşarier şi sistemul de asistenţă la efectuarea parcărilor.

În funcţie de versiune, Renault Kadjar propune o serie de echipamente inovatoare şi practice, precum asistenţa la frânarea de urgenţă, alerta în cazul depăşirii benzii de circulaţie, recunoaşterea semnelor de circulaţie cu alertă pentru limitarea vitezei.

Renault Kadjar dispune de trei motorizări Energy adaptate nevoilor clienţilor care îşi doresc performanţă, consum redus de combustibil şi un nivel scăzut al emisiilor de CO2.

Kadjar se poziţionează la cel mai ridicat nivel în segment cu motorizarea diesel Energy dCi 110. Acest motor afişează un consum de 3,8 l / 100 km şi emisii de CO2 de 99 g / km atât în versiunea asociată unei cutii de viteze manuale, cât şi pentru cutia de viteze automate cu dublu ambreiaj (EDC). Gama este completată de motorul Energy dCi 130 şi de Energy TCe 130.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro