Joi, 28 martie 2024 - 1:12:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Târgul de turism- sejururi de 1 euro şi reduceri de 90%


16 martie 2013

Târgul de turism al României a fost întotdeauna un motiv de reduceri, câştigătorii fiind mereu turiştii. Cea mai surprinzătoare ofertă vine de la Christian Tour care vinde sejururi de 1 euro în Grecia, are reduceri de 90% la pachete, oferă vacanţe gratuite, turbo earlybookinguri etc.

Evident, promoţiile sunt valabile doar pe perioada Târgului de Turism. La Târg agenţia respectivă a venit cu un concept nou, denumit Crazy Shake, inspirat din fenomenul Harlem Shake, cea mai virală metodă de combatere colectivă a stresului. Oferta de un euro este pentru şapte nopţi de cazare în Grecia continentală, transportul neefiind inclus în tarif.

Şi pentru că perioada de early booking se apropie de final, Pegas Holiday a extins reducerea de 52% pentru o croazieră all inclusive Brizele Mediteranei, cu plecare începând din 7 mai. În tarif sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, 7 nopţi cazare cu all inclusive şi asistenţă turistică. La bordul vasului, turiştii au toate facilităţile de lux: jacuzzi, SPA, saună, masaj, cocktailuri, shopping duty free şi vor ajunge în Florenţa, Pisa, pe Coasta de Azur, dar şi în Barcelona şi Tunisia.

La aceeaşi agenţie, alte destinaţii precum Grecia şi Dubai îşi păstrează reducerile de până la 40%.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro