Joi, 25 aprilie 2024 - 7:17:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova – Regina vacanţelor în România


23 februarie 2017


 

Târgul de turism de la Romexpo a atras, şi în acest an, un mare număr de vizitatori : peste 10.000 de persoane au trecut prin Romexpo între 16 şi 19 februarie, în căutare de reduceri, vacanţe şi oferte cât mai bune. Punctele de maxim interes au fost: Vacanţa de Paşti, şi vacanţa de vară. Noutatea în ceea ce priveşte vacanţele românilor din sezonul estival este interesul lor crescut pentru vacanţele în staţiuni balneo-climaterice.

Pentru perioada estivală, înscrierile Ultra-Early Booking au garantat un start promiţător în ocuparea unităţilor de cazare, însă turiştii mai pot beneficia de reduceri de până la 15% prin reducerile de Early Booking disponibile până la finalul lunii martie.

În cadrul standului Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, si-au prezentat ofertele pentru sezoanele viitoare (cu precădere primavara-vara) membrii asociaţiei, care au invitat turiştii să petreacă o vacanţă de neuitat în Prahova.

Amatorii de munte au fost invitaţi la Sinaia sau Buşteni - puncte de pornire pentru nenumărate trasee montane de diferite dificultăţi, iar pasionaţii de biciclete au fost invitaţi la Breaza şi Campina - unde mai multe trasee de cicloturism aşteaptă să fie descoperite. Pentru doritori, Centrul Medical SanConfind de la Poiana Campina si Complex Soimul Telega ofera pachete de tratament si recreere.

“Interesul este mare pentru judeţul Prahova, o mare parte dintre turişti afirmând că Prahova este în continuare una din destinaţiile preferate. Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova  i-a invitat pe vizitatori în standul său cu informaţii despre hoteluri, pensiuni, centre de informare turistică, crame, unităţi de turism medical şi alte companii prestatoare de servicii turistice din judeţ.”, a menţionat Adrian Voican, preşedintele APDTPrahova.

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova este un parteneriat public-privat, înfiinţat în urmă cu 8 ani, la iniţiativa ANAT, având ca membri: agenţii de turism, hoteluri, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Universitatea de Petrol şi Gaze, Consiliul judeţean Prahova, Primăria Campina, Primăria Breaza, Hotel Internaţional, Vigo Hotel, Hotel Cumpătu, Hotel Mara şi Vila Camelia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro