Duminică, 28 aprilie 2024 - 12:23:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Piscina îngropată, perfectă pentru orice tip de locuinţă!


12 septembrie 2018

Uşor de construit în spaţiul verde din faţa casei, în grădină sau în curtea din spate, piscina îngropată este soluţia de relaxare care este garantată să reziste o perioadă îndelungată de timp. Beneficiind de o durată de viaţă foarte ridicată (în comparaţie cu celelalte tipuri de piscină, cum sunt cele infinity, din fibră de sticlă sau overflow), aceste piscine îngropate (pe https://piscinepacific.ro/portfoliu-piscine/piscine-publice/ găseşti cele mai avantajoase opţiuni din punct de vedere al raportului calitate-preţ) sunt ideale pentru cei care pun accentul pe performanţă, calitate şi confort. În plus, acestea pot fi accesorizate după dorinţa beneficiarului, atât la interior, cât şi în zona exterioară, de relaxare. Ideale pentru toţi cei care îşi doresc să se bucure la ei acasă de acel plus de confort, aceste piscine oferă maximul de avantaje utilizatorilor cu minimul de investiţie!

Piscinele îngropate – rezistenţă în timp şi fiabilitate maximă în orice anotimp!

Graţie caracteristicilor prezentate de piscinele din beton (de la modul de construcţie, materialele utilizate, design şi multiplele variante de personalizare), acestea se remarcă prin rezistenţa sporită în timp, în orice condiţii climatice, costuri scăzute de întreţinere şi raportul excelent între preţul de construcţie şi amortizarea investiţiei într-un timp relativ scurt. Foarte important în acest sens este faptul că orice constructor piscine îţi oferă o garanţie  extinsă a lucrării, iar posibilităţile de înfrumuseţare sunt multiple. Astfel de îmbunătăţiri se pot efectua atât în timpul ridicării construcţiei, cât şi ulterior, după ce aceasta a fost finalizată.

În momentul în care se configurează structura piscinei, spre deosebire de cele supraterane sau livrate la o anumită dimensiune, piscinele îngropate nu sunt limitate de mărime. Astfel, dacă îţi doreşti o piscină care să aibă o suprafaţă mai întinsă sau mai restrânsă, tu eşti cel care decide acest lucru, alături de constructor. Utilizarea materialelor variate la interior (beton, fibră de sticlă, oţel galvanizat + vinil, beton + polistiren) şi diversitatea materialelor de învelire la exterior sunt aspecte care favorizează genul acesta de piscine. Mai ales că partea exterioară poate fi personalizată după cum îşi doreşte beneficiarul, ceea ce înseamnă că se poate ajunge la combinaţii de culoare şi design unice, originale şi creative.

Datorită acestor elemente, piscina îngropată îţi oferă posibilitatea de a se adapta perfect în orice tip de anotimp, suprafaţă şi mod de utilizare (atât pentru folosire individuală, familială sau colectivă).

Înfrumuseţează-ţi locuinţa cu o piscină îngropată şi bucură-te de facilităţile oferite de aceasta pe termen îndelungat!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro