Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:55:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum îşi bate joc Apple de clienţii iPhone


26 iunie 2012

magsafe-macbook-airGigantul Apple se afla în centrul unui scandal, iar mii de fani acuza că toate accesoriile de iPhone vor fi depăşite odată cu lansarea următoarei generaţii de telefoane, după ce s-a zvonit că s-ar putea schimba priză de alimentare.


Compania este acuzată acum că-şi va păcăli clienţii dacă va schimba, într-adevăr, prizele de alimentare ale următoarei generaţii de iPhone. iPhone 5, care cel mai probabil va fi lansat în toamna, va avea un conector de priză în 19 pini în loc de 30 de pini, notează Pad Gadget.
Astfel, niciun accesoriu existent în prezent pe piaţă nu se va mai potrivi următoarelor variante de smartphone. Printre accesorii se afla boxe, alimentatoare, inclusiv cele pentru maşină, dar şi alte gadgeturi scumpe.


"Oamenii sunt şocaţi de această posibilitate. De ce să repar ceva care nu este stricat? Aţi auzit însă de învechirea plănuită? E o practică destul de comună care încurajează conceperea unui produs, astfel încât acesta să poată fi folosit o perioadă limitată de timp, după care va deveni inutil", a explicat Sirio Brozzi, specialist IT&C.
Reprezentanţii Apple nu au făcut deocamdată niciun comentariu, deşii fanii au împânzit Internetul de reproşuri şi critici.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro