Vineri, 29 mai 2020 - 5:19:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Băncile nu lucrează cu publicul în zilele de 20 şi 21 aprilie


19 aprilie 2014

Băncile comerciale nu lucrează cu publicul în zilele de 20 şi 21 aprilie, potrivit informaţiilor transmise de bănci.

În cazul BRD, pe 21 aprilie vor fi deschise unele unităţi situate în centrele comerciale, între orele 10,00 şi 14,00. Este vorba de agenţia Aeroport Henri Coandă — birou Visa Tax şi de agenţii Bran şi Poiana Braşov, se precizează în comunicatul BRD.

În perioada Sărbătorilor Pascale, Serviciul Vocalis din cadrul Contact Center-ul BRD va funcţiona pe data de 19 aprilie între orele 08,00-16,00, iar pe 20 şi 21 aprilie vor fi disponibile opţiunile automate de consultare sold/operaţiuni şi serviciile de urgenţă dedicate posesorilor de carduri şi utilizatorilor Multix/BRD@ffice, se mai arată în comunicat.

Banca Românească anunţă că unităţile teritoriale vor fi închise în intervalul 19-21 aprilie, în zilele de 17, 18 şi 22 aprilie programul de lucru cu clienţii fiin normal, între orele 9,00-16,30.

Unităţile de retail şi centrele de afaceri corporate al Băncii Comerciale Române (BCR) vot fi închise în zilele de 20 si 21 aprilie.

“BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Totodată, va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv sărbătorile legale”, se precizează în comunicatul BCR.

În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24, ca de obicei. Mai mult, clienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare prin internet, utilizând canalele alternative.

De asemenea, zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(99 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 mai 2020
Autentificare
stiriactuale.ro