Luni, 16 septembrie 2024 - 9:58:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Liderul pieţei online de brazi artificiali din România se extinde internaţional


27 iulie 2024



BraziCraciun.net, cel mai mare magazin online de brazi artificiali din România se extinde în Europa 


După extinderea din 2023 în Bulgaria, prin site-ul Elhite, compania îşi aduce produsele de calitate în Italia, Spania şi Franţa. Noul capitol în expansiunea sa europeană va fi marcat de lansarea AbetiLusso.it, AbetosDeLujo.es şi SapinsDeLuxe.fr.

Înfiinţat în 2013, BraziCraciun.net a devenit rapid un nume de referinţă pentru cei care îşi doresc brazi artificiali de calitate. Cu o ofertă variată de peste 250 de tipuri de brazi, site-ul reuşeşte să satisfacă cele mai diverse preferinţe şi nevoi ale clienţilor săi. De la brazi mici, de 40 cm, perfecţi pentru birouri sau mese de sărbătoare, până la brazi impresionanţi de 5 metri, ideali pentru instituţii sau vile, BraziCraciun.net are ceva pentru fiecare.

Cei mai căutaţi sunt, fără îndoială, brazii artificiali de lux. Aceştia impresionează prin designul realist, datorită acelor 3D care imită perfect aspectul natural al unui brad. Clienţii apreciază nu doar frumuseţea acestor brazi, ci şi durabilitatea şi calitatea materialelor folosite. „Am fost uimită de cât de natural arată bradul nostru de lux. Nici nu îţi dai seama că este artificial!”, mărturiseşte Ana, unul dintre clienţii mulţumiţi.

Oferta BraziCraciun.net include şi brazi artificiali ninşi, care aduc un strop de magie albă în orice locuinţă. Brazii în ghiveci şi cei cu brumă adaugă o notă de autenticitate şi eleganţă, fiind alegerea perfectă pentru cei care îşi doresc să recreeze atmosfera unui Crăciun tradiţional. Pentru cei care preferă un aspect mai îndrăzneţ, există brazi cu conuri sau cu biluţe decorative, care adaugă un element de surpriză şi veselie.

Pe lângă varietatea mare de modele, BraziCraciun.net se mândreşte şi cu recenziile primite din partea clienţilor. Sutele de evaluări pozitive de pe Facebook şi Google Maps confirmă faptul că brazii artificiali comercializaţi de acest site sunt apreciaţi pentru calitatea lor superioară. „Bradul nostru de la BraziCraciun.net a fost punctul central al sărbătorilor noastre de Crăciun. Familia şi prietenii au fost impresionaţi de cât de frumos şi realist arată”, spune Andrei, un alt client fericit.

Extinderea BraziCraciun.net în Italia, Spania şi Franţa nu este doar o oportunitate, ci şi un pas important în misiunea companiei de a aduce bucuria sărbătorilor în cât mai multe case din Europa. Noul site italian, AbetiLusso.it, va oferi o gamă completă de brazi artificiali de lux, adaptată preferinţelor şi tradiţiilor locale. Similar, AbetosDeLujo.es şi SapinsDeLuxe.fr vor aduce spiritul Crăciunului în Spania şi Franţa, cu produse de înaltă calitate şi un serviciu clienţi dedicat.

„Suntem entuziasmaţi de această nouă etapă în dezvoltarea noastră şi de oportunitatea de a aduce produsele noastre de calitate în noi pieţe. Feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la clienţii noştri din România şi Bulgaria ne dă încredere că toata lumea va îndrăgi brazii noştri artificiali”, a declarat fondatorul BraziCraciun.net.

În concluzie, BraziCraciun.net demonstrează că pasiunea pentru sărbătorile de iarnă şi angajamentul pentru calitate pot traversa graniţele şi aduce bucurie în casele oamenilor din întreaga Europă. Fie că este vorba de un brad mic de pus pe masa de Crăciun sau de un brad impresionant de 5 metri pentru holul unei instituţii, BraziCraciun.net rămâne destinaţia preferată pentru cei care doresc să transforme sărbătorile de iarnă într-o experienţă memorabilă.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro