Joi, 11 august 2022 - 2:17:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Loteria Română are un nou director general


19 martie 2013

Adrian Mişu Manolache este noul director general al Loteriei Române, potrivit unui comunicat de presă al Loteriei.

Adrian Mişu Manolache a fost numit în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor din data de 13.03.2013 membru al Consiliului de Administraţie, iar în şedinţa Consiliului de Administraţie din aceeaşi dată a fost numit în funcţia de Director General al C.N. "Loteria Romana" S.A.

"Loteria Română este una dintre cele mai importante companii nationale, cu un specific aparte. Pentru mine este o provocare profesională şi sunt onorat să ocup aceasta functie in cadrul companiei", a declarat Adrian Misu Manolache.

Adrian Misu Manolache are 35 de ani si este licentiat in Relatii Internationale la Universitatea Romano-Americana Bucuresti. Detine o bogata experienta in domeniul bancar, fiind angajat al Bancii Comerciale Romane inca din anul 2000. In aceasta perioada a  ocupat pe rand diverse pozitii in cadrul companiei, ultima functie ocupata in perioada 2007 pana la numirea in functia de Director General al C.N. "Loteria Romana" S.A. fiind aceea de Director Regional Corporate al Bancii Comerciale Romane.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 august 2022
Autentificare
stiriactuale.ro