Miercuri, 21 februarie 2018 - 9:22:48
EUR
EURO = 4.6606 RON
Moneda euro a scazut
USD
USD = 3.7828 RON
Dolarul american a scazut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Medsana la 20 de ani de activitate: 100.000 pacienti anual şi 4 centre moderne de diagnosticare


13 iulie 2017

Anul 2017 reprezintă o etapă importantă pentru Medsana Bucharest Medical Center SRL. La 20 de ani de activitate, Medsana deserveste 100.000 pacienti anual in cele 4 centre de diagnosticare si 11.000 de angajaţi din mari corporaţii prin programe de capital. De asemenea, în centrele Medsana lucrează, în acest moment, aproximativ 340 de personae.

 Cu ocazia celor 20 de ani de existenta a Medsanei în România, 20 de experţi de la Atena Medical Group, compania-mamă a Medsanei, vizitează România pentru a oferi gratuit 20 consultaţii medicale de a doua parere medicala, per medic, la pacienţii din Medsana (400 consultaţii medicale gratuite din parerea a 2a).

Mai mult, Athens Medical Group and Medsana, recunoscând loialitatea vizitatorilor / pacienţilor, au prezentat Paşaportul de Sănătate, un card de beneficii care oferă servicii integrate de asistenţă medicală în spitalele ultra moderne din Atena şi Salonic. Health Passport oferă proprietarilor săi două seturi de beneficii, care acoperă atât cazuri de urgenţă, cât şi vizite programate sau tratamente în spitalele AMG, 365 de zile pe an. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.medsana.ro

De asemenea, Atena Medical Group şi Centrul de Servicii Genrale si Transplant Hepatic, I.C. Fundeni anunţă o colaborare ştiinţifică în domeniile Oncologie şi Chirurgie minimă invazivă - Chirurgie robotică, privind viitoarele iniţiative academice comune.Profesorul Konstantinidis Konstantinos, Ph.D., director ştiinţific şi director al Clinicii de Chirurgie Generală, Bariatrică, Chirurgie Laparoscopică şi Robotică din cadrul Centrului Medical din Atena, reprezentând echipa ştiinţifică a AMG, cu ocazia a 20 de ani de excelenţă în Medsana, a declarat: “ Suntem mândrii să prezentam astăzi initiativa 20 | 20 | 20 care coincide cu aniversarea a 20 de ani de funcţionare a Medsanei. Este o mare onoare să oferim tuturor pacienţilor români consultaţii medicale de a doua parere, deoarece descriu relaţiile ştiinţifice româneşti şi greceşti de lungă durată. Ca si chirurg din Balcani, mă simt mândru că putem oferi pacienţilor noştri cele mai bune tehnici chirurgicale, fără sânge, fără durere, cu rezultate excelente şi recunoaştere internaţională, în domenii precum: Oncologie chirurgicală, hernii de toate tipurile, inclusiv herniile sportive, tratament chirurgical GERD (boala de reflux gastro-esofagiană) şi operaţiile bariatrice asistate de robotică, printre altele, pentru a vindeca diabetul de tip II. În ceea ce priveşte colaborarea cu dl. Popescu, sunt profund onorat de faptul că suntem în cele din urmă capabili să ne extindem relaţia academică în beneficiul celor două ţări şi al turismului medical ".

Profesorul Irinel Popescu, Director, Centrul de Servicii Generale şi Transplant de Ficat I.C. Fundeni, a comentat: "Aş dori să salut colaborarea cu AMG şi I.C. Fundeni, două organizaţii academice de prestigiu, în domeniile oncologiei şi chirurgiei minore invazive - chirurgie robotică. Astăzi, ambele părţi au stabilit principiile de bază ale cooperării, care credem că este un prim pas umil la un proiect semnificativ. Aş dori să mulţumesc AMG pentru disponibilitatea de a colabora în această iniţiativă academică strategică. Voi supraveghea personal fiecare parte a acestuia, aşa că sunt convins că împreună putem aduce un succes ştiinţific major pentru cele două organizaţii implicate ".

Dl Nikolaos Moschos, Director de Dezvoltare a Afacerilor, Atena Medical Group, a comentat: "Obiectivul nostru este de a stabili o colaborare de afaceri în domeniile medicale în care România excelează, între autorităţile statului din România şi Atena Medical Group, pentru a sprijini eforturile României de a deveni un Centru De Turism medical în sine. După cum ştiţi deja, Atena Medical Group a fost un pionier în acest domeniu, deoarece este principalul jucător din Grecia care a reuşit să inverseze tendinţa populaţiei greceşti care zboară în străinătate să primească tratament şi astăzi primeşte mai mult de 40.000 de pacienţi internaţionali pentru tratament primar şi secundar. În acelaşi timp, dorim să oferim servicii medicale tuturor pacienţilor români care în prezent călătoresc în străinătate pentru a căuta tratament, din cauza lipsei de echipament sau din alte motive, cum ar fi: oncologie complexă, operaţii neurochirurgie şi cardiologie, radioterapie, Angiografie digitala, CT PET şi altele. Acestea sunt zonele în care Athens Medical Group are rezultate excelente, medici care se numără printre elita globală în domeniul lor de expertiză ".

Dl Vassilis Chaniotis, Director General, Medsana Bucharest Medical Center SRL, a comentat: "Intr-adevar, aceasta este o zi minunata pentru Medsana. Împreună cu grupul medical din Atena, nu sărbătorim doar aniversarea a 20 de ani, ci şi planurile şi angajamentul nostru pentru extindere şi prosperitate în anii următori. "

Athens Medical Group (AMG) este cel mai mare furnizor de asistenţă medicală din SE Europei, furnizând servicii medicale de înaltă calitate, certificate internaţional, de peste 33 de ani. AMG administrează 8 spitale de ultimă generaţie, cu 1.200 de paturi pentru pacienţi, 3.000 de angajaţi cu normă întreagă şi 2.800 de medici de înaltă calificare. AMG este un centru de excelenţă în chirurgia robotică, chirurgie generală, bariatrie, ortopedie-microchirurgie. De asemenea, efectuează proceduri medicale avansate în cardiologie intervenţională, chirurgie cardiacă, neuroradiologie intervenţională, neurochirurgie, oncologie, chirurgie plastică, FIV. Medicii calificaţi cu o experienţă îndelungată de muncă în Europa şi SUA oferă servicii medicale centrate pe pacient şi de cea mai înaltă calitate, respectând cele mai stricte directive medicale internaţionale şi certificări.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(625 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Cristi Cimpeanu foto

Vaccinurile salveaza vietiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec In prima parte a zilei s-ar putea sa resimtiti o stare de confuzie sau de oboseala. Va recomandam sa amanati activitatile si deciziile importante, fiindca este posibil sa nu gasiti solutiile cele mai eficiente si sa va alegeti cu pagube.De asemenea, ar fi bine sa evitati activitatile care necesita un efort fizic sau mental intens si sa va limitati la chestiuni de rutina.Este momentul sa va relaxati si sa acordati mai mult timp odihnei taur In prima parte a zilei este posibil sa incasati o suma de bani la care nu va asteptati sau care vine cu intarziere. Ar putea fi vorba despre o prima sau despre un imprumut pe care l-ati solicitat mai demult. Va sfatuim sa nu faceti investitii ori planuri de viitor in ceea ce priveste banii si sa fiti cumpatat cu cheltuielile.Seara este posibil sa faceti o scurta calatorie in interes personal, impreuna cu persoana iubita
GEMENI RAC
gemeni In prima parte a zilei, intuitia si imaginatia creativa va pot ajuta sa va afirmati in plan profesional si in societate. Va recomandam sa profitati de acest context astral favorabil, dar fara sa fortati lucrurile. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o scurta calatorie neplanificata. Dupa-amiaza va sfatuim sa fiti atent si prudent in relatiile cu cei apropiati, fiindca exista riscul sa faceti o gafa rac Puteti avea succes in activitati din domeniul artistic sau care presupun talent si creativitate.Daca intentionati sa faceti o schimbare importanta in camin, puteti conta pe sprijinul membrilor mai tineri ai familiei. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta, pentru ca v-ar putea ajuta sa economisiti o suma importanta. Este un moment bun pentru a face planuri de viitor, dar este indicat sa nu luati decizii in graba.
LEU FECIOARĂ
leu Este de asteptat sa fiti in forma din punct de vedere intelectual si artistic si aveti sanse sa va faceti remarcat in societate. In prima parte a zilei este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, interesata sa va sprijine creativitatea. Spre seara, o persoana apropiata v-ar putea da o veste surprinzatoare.Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie mai in varsta. fecioara Parcurgeti o perioada favorabila din toate punctele de vedere si s-ar putea sa va simtiti instare sa depasiti orice obstacol.Aveti ocazia sa va afirmati in societate, mai ales intr-un domeniu artistic sau prin creativitatea de care dati dovada. Astazi beneficiati de o imaginatie deosebita care, insa, v-ar putea face sa luati decizii nerealiste. Va sfatuim sa fiti precaut
BALANŢĂ SCORPION
balanta Este posibil sa va implicati intr-un proiect artistic sau creativ care va capteaza toata atentia, cu riscul sa neglijati relatiile cu prietenii si cu familia. In a doua parte a zilei aveti posibilitatea sa lamuriti o neintelegere mai veche in relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Daca se iveste ocazia sa faceti o calatorie impreuna cu persoana iubita, va sfatuim sa nu ezitati. scorpion Este o zi favorabila comunicarii, activitatilor artistice si calatoriilor in interes sentimental.Intuitia si optimismul va pot ajuta sa gasiti o solutie ingenioasa pentru rezolvarea unei probleme financiare. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati orice fel de speculatie.In a doua parte a zilei se intrevad mai multe intalniri sau schimburi de mesaje cu prietenii si cu persoana iubita
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator In prima parte a zilei este posibil sa participati la o intrunire care are legatura cu arta sau care v-ar putea oferi ocazia sa va manifestati un talent artistic ori creativ.Va recomandam sa nu va implicati in multe activitati in acelasi timp, fiindca riscati sa faceti greseli greu de reparat sau sa nu realizati ceea ce v-ati propus. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din anturaj. capricorn La locul de munca sau in afaceri s-ar putea sa vi se reproseze ca sunteti in intarziere cu o lucrare de care raspundeti personal.Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie sau chiar de apatie, care poate sa va creeze neplaceri in relatiile cu familia si cu persoana iubita.Va sfatuim sa fiti mai intelegator cu cei apropiati si mai atent la dorintele lor.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti confuz si visator si riscati sa provocati conflicte cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri.Ar fi bine sa amanati discutiile si initiativele in chestiuni importante sau dificile, fiindca rezultatele pot fi cu totul altele decat cele scontate.Este indicat sa evitati speculatiile si orice tentatie de a obtine castiguri facile pesti Ca urmare a contextul astral de azi, simtul practic diminuat si dificultatile de concentrare va pot afecta in plan profesional si in afaceri. Este indicat sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si cu partenerii. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va ocupati de chestiunile care nu suporta amanare, iar pe cele care nu sunt urgente sa le lasati pe maine.In a doua parte a zilei s-ar putea sa va pregatiti pentru o calatorie in interes personal.
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 februarie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro