Vineri, 29 martie 2024 - 12:30:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Neo Dermaskin- un reper important pe harta medicală a Ploieştiului!


4 iunie 2022

Invitaţia Loredanei Chelba la un eveniment organizat la o clinică dermatologică mi s-a părut uşor ciudată, ca să spun adevărul. Nu mă omor după medicii dermatologi, nu am interacţionat cu această specializare mai deloc (deşi recunosc: uneori mă bate gândul să scap de cearcăne şi de câteva riduri). Poate din comoditate, poate din faptul că nu am avut niciodată probleme cu tenul. Aşadar, după ce m-am tot gândit la un motiv ca să refuz invitaţia Loredanei, am decis să trec totuşi vreo 5 minute ca să bifez evenimentul. Îmi făcusem planul că merg, zâmbesc frumos, schimb două-trei vorbe cu diverşi cunoscuţi şi fug la treburile mele. 

Dar cum socoteala de acasă nu se potriveşte întotdeauna cu cea din târg, cam aşa s-a întâmplat şi cu evenimentul organizat de Loredana Chelba (un om care nu conteneşte să mă uimească cu energia ei) la clinica Neo Dermaskin. Am descoperit un medic extraordinar de cald, iar dacă vă doriţi altceva mergeţi să o cunoaşteţi pe dr Ana Fâcă. Pe mine m-a uimit în primul rând frumuseţea doamnei, iar apoi liniştea pe care ţi-o insuflă chiar de la prima vedere. Un om senin, plăcut, cald, aşa cum ar trebui să fie toţi medicii în anul 2022.

Acum nu ştiu dacă să vă scriu mai mult despre întâlnirea organizată de Loredana Chelba, care a reuşit să adune o comunitate de oameni faini în jurul ei, sau despre minunile descoperite în treacăt la Neo Dermaskin. 

Vă spun doar că evenimentul a fost asezonat cu muzică live de saxofon, cu bomboanele celor de la Leonidas sau cu dulciurile celor de la Le BonBon. 

Cât despre aparatura de ultimă generaţie, procedurile medicale, echipa medicală, aflaţi direct de la clinică. Clinică situată pe str Avram Iancu din Ploieşti. (în apropierea Centrului de Dializă şi a Stadionului Ilie Oană). Noi vom mai merge în vizită pentru că ne-a plăcut prima întâlnire.







 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro