Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:30:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cioco-mierea şi Mierea Cremă, două produse naturale şi extrem de sănătoase pentru copii!


29 octombrie 2019

Într-o perioadă în care piaţa este asaltată de o oferta diversificata de dulciuri cu conţinut indoielnic, pline de diferite chimicale, o firmă din Vaslui s-a gândit să lanseze pe piaţă două produse naturale şi extrem de delicioase: Mierea Crema şi Cioco Mierea. Aceste două produse au fost extrem de bine primite la târgurile de profil, atat de plan national, cat si international in tari precum Canada sau Germania

Pe Gabriel Răşcanu, unul dintre asociatii firmei, îl cunoşteam de ceva timp şi ştiam că are o fabrică de miere la Vaslui. Îi urmăream activitatea şi am fost curioasă să vad ce înseamnă Cioco Mierea şi Mierea Cremă, noile produse lansate de firma sa. După ce am gustat cele două produse vă pot spune un singur lucru: un deliciu sănătos!

Consistenţa cremoasă a celor două produse şi gustul delicios al mierii le fac excelente pentru copii, iar fiica mea nu se poate decide care dintre cele două variante este cea mai bună. A renunţat în schimb la cremele de ciocolată, iar la micul dejun vrea doar cioco-miere şi lapte. Crema de miere o preferă când se întoarce de la şcoală şi spună că îi dă energie pentru toată ziua.

"Am schimbat textura mierii de albine, fără să-i schimbăm proprietăţile miraculoase, transformând-o într-o cremă delicioasă, care se întinde pe pâine sau biscuiţi mult mai uşor şi nu curge”, ne-a povestit Gabriel Răşcanu despre Mierea Cremă, evitând să dea prea multe detalii. Mierea Cremă este un produs extrem de popular în ţările nordice, care ar fi o variantă excelentă pentru programul Miere în Şcoli, aprobat în urmă cu ceva ani de către Parlamentul României, dar nepus în practică şi din cauza profesorilor care au tot susţinut că micuţii s-ar umple de miere pe mânuţe.

Cioco Mierea  este  un amestec de cremă de miere polifloră cu pudră de cacao, obtinut in urma unui process tehnologic complex de cristalizare controlata a mierii si procesare la rece, o combinaţie senzaţională care "bate" la orice oră celebrele creme de ciocolată la borcan, mult iubite de copiii din România şi nu numai.

Aceste produse pot fi achizitionate prin comanda online de pe site-ul producatorului: www.apisrom.ro, urmand sa fie introduse si in retelele de magazine si supermarketuri din tara.

“Marketingul nostru este unul despre promovarea adevãrului si a unui unui stil de viata sanatos. Crema de miere pe care tocmai am lansat-o este un produs sincer. Noi nu ascundem sub etichetã strãlucitoare substante periculoase sãnãtãtii sau tot felul de grãsimi, ci, din contrã, vitamine care întãresc sitemul imunitar al micutilor. E stiut faptul cã totii copiii sunt înnebuniti dupã celebrele branduri de ciocolatã la borcan, dar când te uiti pe etichetã înlemnesti. Vezi grãsimi vegetale, margarine, ulei de palmier sau alte plante. Nu mai spun de grãsimile hidrogenate. Ele sunt o adevãratã bombã pentru trupurile firave ale generatiei celor mici. De aici s-a nãscut ideea de a crea un produs care imbina aroma ciocolatei si proprietatile mierii de albine. Noi credem cã ne-a reusit, mai ales cã Cioco Mierea are 95% miere si 5% cacao”, a mai spus Gabriel Răşcanu.

Noi am testat cele două produse şi putem spune că ne-am îndrăgostit efectiv de ele. Poate că oficialii din Ministerul Agriculturii ar putea introduce cele două produse în program de promovare a producătorilor români şi ar facilita accesul cât mai multor copii la cele două delicii.

Pe noi ne-au convins şi vă spunem că e suficient să consumi o singură linguriţă din oricare dintre cele două delicii...nu vei mai vrea alt tip de miere şi nici alt tip de dulce.






 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro