Marţi, 19 martie 2024 - 1:20:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Proiectul Antreprenorium: vino sa inveti sa-ti dezvolti propria afacere!


25 mai 2018

Mai sunt 200 de locuri libere la cursurile de dezvoltare a competentelor antreprenoriale organizate in cadrul proiectul #Antreprenorium, implementat de Asociatia “Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor” EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT), în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA).

Din cele aproape 200 de persoane inscrise deja la cursuri, 85 au absolvit si au promovat examenul de competente antreprenoriale. Se pot inscrie cei care au domiciliul sau resedinta intr-unul dintre cele sapte judete ale regiunii Sud - Prahova, Ialomita, Teleorman, Arges, Dambovita, Giurgiu sau Calarasi.

Programul de cursuri se desfasoara intre 3 ianuarie 2018 si 2 noiembrie 2018 si pune accentul pe cunoasterea cadrului general in care activeaza afacerea, marketing-ul afacerii, finantarea afacerii, managementul resurselor umane, precum si pe fundamentarea si elaborarea unui plan de afacere. Fiecare stagiu de curs are o durată de desfăşurare de 40 de ore, iar competentele antreprenoriale dobandite de cursanti sunt certificate ANC.

Proiectul #Antreprenorium organizeaza si un concurs de planuri de afaceri adresat locuitorilor din judetele mentionate care sunt interesati sa infiinteze o afacere non-agricola in mediul urban din aceasta regiune. Pana la 2 noiembrie 2018, vor fi selecate cele mai bune 55 de planuri de afaceri, care vor primi o finantare in cadrul proiectului de pana la 160.000 lei fiecare, pentru demararea si dezvoltarea afacerii.

Proiectul #Antreprenorium este finantat in cadrul Programului Operational Capital Uman 2014-2020, apelul Romania Start Up Plus si are drept obiectiv incurajarea antreprenoriatului si a ocuparii pe cont propriu prin sustinerea infiintarii de intreprinderi cu profil nonagricol in zona urbana din regiunea Sud a Romaniei.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la proiect, vă rugăm să utilizaţi următoarele date de contact:

E-mail: [email protected]
Tel: 0758.099.670


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro