Marţi, 19 martie 2024 - 4:00:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oferte noi şi tentante ale companiilor de asigurări


23 februarie 2013

Mai mulţi brokeri specializaţi din România, dar şi câteva societăţi de asigurare pun la dispoziţia clienţilor poliţe care ies din sfera normalului. Unii oameni îşi asigură animalul de casă, alţii îşi asigură nunta, unii ar dori să îşi asigure o anumită parte a corpului.

Poliţele pentru nunţi - sunt oferite de cele mai multe ori chiar de către companiile specializate în organizări, care în acest caz acţionează ca brokeri. Sunt acoperite costurile nunţii, dar şi eventualele distrugerilor provocate. Preţul poliţei nu sare de 1.000 de euro pentru o nuntă de nivel mediu.

Sunt acoperite mai multe riscuri, printre care riscul de amânare din cauza vremii, riscul de îmbolnăvire sau accidentare a persoanelor fără de care evenimentul nu se poate desfăşura (mire, mireasă, naşi etc.), riscul de neprezentare a unora dintre furnizori sau a celor care oferă servicii fundamentale pentru nuntă (formaţi sau DJ-ul), costul rochiei de mireasă în caz că este distrusă.

Poliţele de asigurare pentru câine, pisica, hamster sau chiar maimuţa pe care o creşteţi -  pot fi asigurate. Încă din 2009, astfel de produse au intrat şi în România. Valoarea maximă acoperită variază în funcţie de preţul de cumpărare al animalului. Companiile nu se aruncă însă cu prea mare uşurinţă la sume mari, de aceea pisica şi câinele sunt animalele cele mai asigurate. Pentru un câine de 300 de euro, prima anuală nu e mai mult de cinci-zece euro.

Asigurările pentru picioarele fotbaliştilor, mâinile jucătorilor de baschet sau vocea cântăreţilor - sunt produse care au aparut şi în oferetele companiilor de asigurări din România.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro