Miercuri, 27 mai 2020 - 12:09:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Clientii Vodafone pot vorbi nelimitat in roaming cu 3 euro pe zi


3 iulie 2013

Vodafone Romania a lansat optiunea “Roaming pe zi”, prin care, de la 1 iulie, toţi clienţii pot vorbi si trimite SMS-uri nelimitat, in roaming, pentru o taxa zilnica de 3 euro pe zi (TVA inclus).

Optiunea permite si utilizarea in roaming a traficului de date inclus in pachetele RED, de pana la 4 GB.

Noul serviciu este disponbil pentru clientii pachetelor nelimitate (RED). Apelurile primite nu vor fi taxate. De asemenea, pentru abonatii Vodafone Business Red Plus, optiunea “Roaming pe zi” este gratuita.

Clientii companiei care au alt tip de abonament, precum si utilizatorii de cartele prepaid Vodafone, isi pot activa optiunea “Roaming pe zi” prin achitarea unei taxe zilnice de 3,99 euro/zi (TVA inclus). Acestia pot folosi in roaming internetul pe mobil, minutele si SMS-urile nationale incluse in planul lor tarifar. Primele 30 de minute/ zi de apeluri primite in roaming nu se vor tarifa, iar dupa consumarea acestora, tariful va fi de 0,10 euro pe minut.

Optiunea este disponibila pentru clientii Vodafone Romania in 34 de tari: tarile din Uniunea Europeana (Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Tarile de Jos, Ungaria), dar si alte tari, precum: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania sau Elvetia.

“Roaming pe zi” este valabila si pentru destinatii ca Singapore, Hong Kong, Malaezia, Egipt, Australia, Ghana, Qatar, Japonia, Africa de Sud, India si Noua Zeelanda, pentru o taxa zilnica de 6 Euro (TVA inclus)/ zi.

In cazul in care clientul a activat optiunea „Roaming pe zi” si nu calatoreste intr-una din tarile in care este valabila aceasta optiune, acesta va fi taxat in conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(33 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 mai 2020
Autentificare
stiriactuale.ro