Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:09:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BESt ACADEMY- superlativul în frumuseţe sau cum le spui clientelor tale: "Eşti frumoasă"!


17 iulie 2019

BES România este una dintre cele mai importante firme producătoare de produse pentru îngrijirea părului din lume. Produsele profesionale, create special pentru un păr strălucitor inovează permanent noţiunea de frumuseţe.

Iar pentru a veni în sprijinul hair stiliştilor a fost creată BES't ACADEMY, o super scoală cu cursuri de specializare avansate, ateliere de lucru şi seminarii, menită să faciliteze progresul spre niveluri profesionale superioare, inovatoare în expresie şi tehnică.  BES' t  ACADEMY a fost creată cu scopul de a îmbogăţi abilităţile în timp şi de a stimula creativitatea şi stilul.

Conform Ancăi Ionescu, hair stilist BES, cursurile BES't ACADEMY oferă o varietate de conţinuturi de predare tehnică şi stilistică, combinate cu un vast sortiment de stimulente şi oferte comerciale avantajoase şi oferă seminarii diverse în care sunt abordate teme interesante privint culoarea, geometria părului, tendinţele modei.

BES't ACADEMY vine în sprijinul celor care doresc să devină hair stilişti profesionisti cu cursuri ţinute acolo unde este nevoie şi ori de câte ori este nevoie. Cu alte cuvinte, nu trebuie să aşteptaţi un anumit moment al anului sau să deplasaţi într-o anumită locaţie. BES't ACADEMY vine la tine în oraş, iar Anca Ionescu, cel mai titrat hair stilist de la BES, cu multiple specializări la Milano,  îţi va  prezenta cele mai noi şi inovatoare produse şi metode de hair stylling.





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro