Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:14:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ai aflat despre noul trend? Şemineu montat în baie!


14 octombrie 2017

Spaţiul în care te relaxezi după o zi plină trebuie să te încarce cu energie pozitivă, trebuie să fie funcţional, aerisit şi luminos pentru a-ţi crea starea de bine de care ai nevoie. O baie modernă nu înseamnă neaparat o amenajare futuristică i dotări de ultima ora în ceea ce priveşte obiectele sanitare sau bateriile. Fie că renovăm sau construim, amenajarea băii este o acţiune care poate fi luată în serios sau lasată pe mâna meşterului care pune gresie şi faianţă. În cazul în care decidem că e important ca încăperea în care vom intra prima oară dimineaţa să arate într-un anume fel şi nu la voia întâmplării, trebuie să luam în calcul că amenajarea băii presupune imaginaţie, stil şi nu în ultimul rând utilitate.

În serile geroase de iarnă o baie caldă este ideală pentru relaxarea de dinaintea somnului. Acest articol le propune celor care locuiesc la casă şi dispun de băi spaţioase, o soluţie pentru încălzirea atmosferei care va contribui la destinderea de după zilele istovitoare de muncă– montarea unui şemineu. Portabile sau fixe, cu alimentare pe gaz, lemn sau bioetanol sau electrice, cu design clasic, modern, rustic sau futurist, în funcţie de preferinţele şi stilul de amenajare ales de dumneavoastră, un asemenea element decorativ va aduce un plus de căldura şi nonconformism.

Şi dacă la început, şemineele se găseau doar în cabana de la munte sau în casele celor mai bogaţi, pe măsură ce timpul a trecut, existenţa şemineelor s-a răsfirat în cadrul mai multor locuinţe, ajungând astăzi să fie elemente de design interior destul de accepabile ca preţ. Dacă în cabană sau în living predomină şemineele pe lemne, pentru baie este recomandat ca alegerea ta să se îndrepte spre cele electrice. Nu doar că vei scăpa de mizeria pe care o produce, dar vei reuşi să controlezi mult mai uşor un şemineu electric sau un bioşemineu, faţă de unul pe lemne şi cu focar deschis. O investiţie care iniţial ţi se poate părea mare îşi va scoate întotdeauna banii şi efortul, iar un şemineu în propria baie, nu este o excepţie.

Dacă varianta de a avea un şemineu în baie a venit după ce deja ai amenajat, vrem să ştii că indiferent de mobilierul pe care l-ai ales, şemineul se va potrivi perfect unui stil contemporan, plin de elemente spectaculoase. Sau dacă în baia ta se regăseşte un stil rustic, la fel de bine se va intergra şi un şemineu. Alături de materiale precum piatra naturală, podea şi lemn, şemineul va sublinia cu adevărat o baie fabuloasă!

Acum că ai aflat despre noul trend şi te-ai decis că vrei un şemineu din gama de seminee bucuresti, mai rămâne doar să pui PEFOC modelul dorit de tine. Echipa Şemniee Bucureşti face parte din grupul celui mai mare magazin online de şeminee, şi anume PEFOC.ro. Gama variată de produse îţi permite să alegi şeminee electrice, termoşeminee, focare seminee deschise sau închise, şeminee pe lemne, cel mai potrivit coş pentru viitorul tău şemineu sau plăci de silicat de calciu.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro