Vineri, 29 martie 2024 - 7:27:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Decathlon va lansa un smartphone şi o tabletă


24 august 2013

Retailerul francez de produse sportive Decathlon va lansa la finele acestui an două produse high tech sub brandul Geonaute. Sub această marcă, Decathlon comercializează, inclusiv în România, produse sportive şi electronice.

Grupul francez Oxylane, proprietarul celebrului lanţ de magazine sportive Decathlon, prezent şi pe plan local, va lansa la finele acestui an un smartphone şi o tabletă sub brandul Quechua, potrivit L'usine Digitale. Ambele device-uri sunt rezistente la apă, la praf (nisip) şi la diverse şocuri.

Telefonul va funcţiona cu un sistem de operare Android 4.2,va avea un ecran de 5 inch (800x400 pixeli) şi va include o cameră de 8 megapixeli, GPS şi o baterie cu autonomia de 48 de ore cu GPS-ul activat. De asemenea, posesorii device-ului vor avea acces la o serie de aplicaţii dedicate sportului, special proiectate de Geonaute, marca Oxylane dedicată noilor tehnologii. Vor beneficia şi de servicii de geolocalizare. Nu în ultimul rând, telefonul, dar şi tableta, vor fi echipate cu un barometru, altimetru şi o lanternă.

Produsele vor fi disponibile în  256 de magazine ale grupului în Franţa, dar şi în Europa şi restul lumii. Preţul va fi în jur de 230 de euro.

Tableta de 8 inch va avea în mare parte aceleaşi caracteristici ca şi telefonul şi va costa în jur de 280 de euro.

Quechua este marca francezilor dedicată echipamentelor pentru drumeţii. Decathlon a intrat în România în 2000 pe partea de producţie şi operează 11 magazine în România, dintre care trei în Bucureşti


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro