Vineri, 29 martie 2024 - 9:50:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Forum de Afaceri România-Moldova, la Ploieşti


18 februarie 2017

 

Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat, la sediul său, Forumul de Afaceri România-Moldova-Servicii de proiectare pentru sisteme de aprovizionare cu  apă şi canalizare şi eficienţă energetică.

Evenimentul a fost organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Moldova, in cadrul programului paneuropean EUROPE ENTERPRISE NETWORK, in care Camera de Comert si Industrie Prahova este partener.

Forumul a fost deschis de Aurelian Gogulescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, care a facut o scurta prezentare a relatiilor bilaterale cu Moldova si agenda  de actiuni comune programate pentru perioada imediat urmatoare.

Evenimentul a fost onorat atat de reprezentanti ai administraţiei publice judeţene şi municipale, respectiv Ludmila Sfârloagă-vicepresedintele  Consiliului judetean Prahova si Adrian Dobre–primar al municipiului Ploiesti, cat si de reprezentanti ai unor organizatii suport pentru mediul de afaceri, parteneri ai CCI Prahova: Asociatia Romana Confeuropa Imprese,  Asociatia Oamenilor de Afaceri din Judetul Arges ,Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova,  Fondul National de Garantare a Creditelor  pentru IMM-uri  si Agentia de Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

La invitatia  CCIPh au raspuns oameni de afaceri din 17 de firme  romanesti din Prahova, Arges, Bucuresti, Dambovita, Tulcea si Galati.

Din Republica Moldova au participat reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie a Republicii Moldova, aiMinisterului Dezvoltarii Regionale si Constructiilor din Moldova, Agentiei Achizitiilor Publice si Agentiei de Cooperare Internationala a Germaniei, impreuna cu o delegatie de oameni de afaceri  din 7 companii modovenesti.

Evenimentul a cuprins atat o masa rotunda, unde  specialistii din Moldova si Romania  au prezentat legislatia, conditiile de organizare a licitaţiilor, experienta in derularea de proiecte europene si de organizare de licitatii publice, cat si o întalnire Business to Business (B2B) intre firmele participante.

Delegatia din Moldova a efectuat si doua vizite la firme importante din judet care opereaza in domeniul tratarii si distributiei de apa: Hidroprahova SA si Exploatare Sistem Zonal Prahova SA si la Parcul Industrial Ploiesti.

 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro