Joi, 28 martie 2024 - 11:12:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Galaxy S III este deja la ani-lumină de iPhone 4S“


31 mai 2012

galaxyNoul smartphone de la Samsung a fost lăudat de specialişti, care îl consideră de departe cel mai bun produs de pe piaţa de profil, la luptă strânsă cu HTC One X.

Samsung Galaxy S III a fost lăudat de presa internaţională. Jurnaliştii americani şi cei britanici au ajuns la concluzia că telefonul este „la ani-lumină în faţa lui iPhone 4S", iar adevăratul lui adversar nu este gadgetul Apple, ci noul HTC One X.

Jurnaliştii de la „Stuff Magazine" au declarat că vechimea lui 4S se vede. Telefonul are deja nouă luni, iar, în lumea dispozitivelor inteligente, acest lucru înseamnă o veşnicie. Avantajele Samsung şi HTC sunt procesoarele mai bune, quad core, şi ecranele mult mai mari. În schimb, faţă de Samsung, HTC câştigă puncte datorită carcasei metalice, spre deosebire de cea de pe S III, fabricată din policarbonat, care dă impresia de plastic.

Modelul One X pierde pentru că a adoptat tactica Apple, cu bateria încorporată. TechRadar a titrat triumfal: „Să nu mai aveţi nicio îndoială: Samsung Galaxy S III este cel mai bun telefon de pe piaţă". În plus, „Trusted Reviews" a scris că „Samsung Galaxy S III stă mult deasupra lui iPhone 4S şi râde de el. E mai subţire, mai uşor şi oferă mult mai mult".

Astfel, pe viitor, iPhone 5 nu-şi va mai permite să aibă acelaşi ecran de 3,5 inchi şi să abordeze tactica discretă a lui 4S. Deja zvonurile vorbesc despre un ecran de 4 inchi şi procesoare cu patru nuclee.

Cei 10 milioane de oameni care şi-au precomandat deja Galaxy S III ar putea să aştepte terminalul mai mult. Se pare că 600.000 de capace ale variantei albastre au fost retrase, iar procesul de fabricaţie a fost modificat. Samsung nu a dezvăluit ce probleme au avut acestea.

Preţuri în România

Samsung Galaxy S III va fi disponibil în România începând de astăzi. Telefonul vine în două culori, albastru şi alb, acestea având la „liber" preţul de 2.700 de lei. HTC One x este disponibil în trei culori, gri, alb şi negru şi costă 2.530 de lei la eMag. Pentru cei care doresc să aleagă abonamentul, HTC-ul costă 240 de euro cu un abonament de 35 de euro la Orange, iar la Cosmote preţul începe de la 150 de euro cu un abonament de 55 de euro. Smartphone-ul este disponibil la Orange la 300 de euro, la Vodafone preţul de pornire este de 280 de euro (abonament de 37 de euro pe lună).


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro