Vineri, 19 aprilie 2024 - 10:00:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Telegondola din Sinaia a scăpat de executarea silită


12 decembrie 2012

Instanţa a anulat procesul de executare silită a telegodolei din Sinaia, deţinută de autorităţile oraşului, început la solicitarea firmei Dunărea IFN,

"Telegondola din Sinaia rămâne în proprietatea oraşului, aşa cum era şi normal, caracterul de bun public fiind unul de netăgăduit. Construcţia obiectivului turistic a fost realizată integral din bani publici, iar finalizarea dosarului prin intrarea sa în posesia Primăriei reprezintă o victorie importantă atât pentru localnici, cât şi pentru restul ţării", a declarat, într-un comunicat, Gheorghe Buta, deputy managing partner la Muşat & Asociaţii, casa de avocatură care a reprezentat Primăria Sinaia în acest litigiu.

Telegondola a devenit subiectul unui litigiu între oraşul Sinaia şi firma de leasing Dunărea IFN după ce autoritatea locală a acţionat în justiţie firma de leasing din cauza încălcării obligaţiilor contractuale. În octombrie 2011 firma Dunărea a anunţat rezilierea contractului de leasing şi începerea executării silite a operatorului Telegondolei - Transport Urban Sinaia. Executarea silită a fost însă suspendată provizoriu în instanţă.

Muşat & Asociaţii a asistat primăria Sinaia şi în etapa încheierii contractului de leasing cu Dunărea IFN, dar şi în disputa, finalizată cu succes, privind dreptul de proprietate asupra Cazinoului din Sinaia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro