Miercuri, 22 mai 2024 - 1:52:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un nou serviciu online lansat de New York Times


24 noiembrie 2013

Cotidianul american The New York Times continuă să-şi dezvolte conţinutul digital, cu lansarea unui serviciu online de clipuri video cu ştiri, actualizate de cel puţin trei ori pe zi, relatează AFP.

'Minutul New York Times' (nytimes.com/minute) face rezumatul a trei ştiri importante aflate în actualitate, inclusiv informaţii de ultim minut sau evenimente în desfăşurare. Un nou clip video este postat de trei ori pe zi, la ora locală 6.00, 12.00 şi 18.00. Partea din clip care priveşte evenimente în curs de desfăşurare poate fi actualizată mai des, explică jurnalul într-un comunicat.

Clipurile video pot fi accesate gratuit şi sunt optimizate pentru telefoanele mobile.

The New York Times face eforturi pentru a-şi dezvolta conţinutul digital, pentru a se adapta scăderii numărului de cititori ai presei scrise şi concurenţei în creştere din partea site-urilor de ştiri.

Strategia pare să funcţioneze, în condiţiile în care grupul a revenit pe profit anul trecut, după pierderea înregistrată în 2011, şi a câştigat pentru prima oară mai mulţi bani din vânzări şi abonamente, în special online, decât din publicitate.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro