Miercuri, 24 aprilie 2024 - 7:56:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Câţi bani primesc cei 627 de angajaţi concediaţi de TVR


5 martie 2013

Preşedintele-director general al TVR Claudiu Săftoiu a semnat deciziile de concediere pentru cei 627 de angajaţi care au fost disponibilizaţi în urma selecţiei personalului din televiziunea publică.

Săftoiu a afirmat că procesul de restructurare a Societăţii Române de Televiziune (SRTv) s-a încheiat, angajaţii disponibilizaţi urmând să primească, eşalonat, salarii compensatorii în cuantum de circa 2.750.000 de euro.

Deciziile individuale de disponibilizare sunt însoţite de adeverinţe de venit pentru a fi depuse la Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ALOFM), respectiv Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).

Concedierea colectivă din SRTv a fost una dintre măsurile necesare pentru reducerea cheltuielilor televiziunii publice, restabilirea echilibrului financiar şi plata datoriilor acumulate.

”Obiectivul administraţiei Televiziunii Române în urma concedierii colective a fost reducerea fondului de salarii al SRTv cu până la 30 de procente”, se arată într-un comunicat al TVR.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro