Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:10:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Au început lucrările la proiectul MRS Residence GRĂDINILE


10 februarie 2024



Unul dintre cele mai ambiţioase proiecte din Ploieşti a avut recepţia de inaugurare a lucrărilor. Vorbim despre MRS Residence GRĂDINILE, iar la eveniment au participat reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar, dar şi viitorii proprietari. Amfitrionul evenimentului a fost cunoscutul realizator radio Daniel Buzdugan, care s-a declarat impresionat de anvergura noului proiect.

Conform reprezentanţilor dezvoltatorului, peste 80% dintre viitoarele apartamente au fost deja vândute.

Noul cartier se construieste în zona de nord a Ploieştiului, pe un teren cu o suprafaţă de aproximativ 6,5 hectare.

MRS Residence GRĂDINILE va fi şi o grădină botanică, urmând a fi plantate specii diversificate de copaci şi plante. Va fi impus astfel un nou standard în ceea ce priveşte calitatea vieţii, într-un oraş extrem de poluat, care suferă din lipsa spaţiilor verzi.

„Prin acest proiect de peisagistică, realizat de compania SF Landscape Arhitecture (Italia), propunem un nou standard în ceea ce priveşte calitatea vieţii şi sustenabilitatea, într-un oraş care se confruntă cu un deficit de spaţii verzi. Ne dorim să aducem un cadru recreativ rezidenţilor cu posibilitatea de a se bucura de natură, dar în acelaşi timp să contribuim şi la protejarea mediului înconjurător. Grădina va fi un organism viu, plin de viaţa şi în continuă mişcare. Prin anvergura şi unicitatea proiectului ne propunem să redesenam modul de abordare al viitoarelor cartiere ale municipiului Ploieşti”, au anunţat reprezentanţii dezvoltatorului MRS Residence.




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro