Joi, 28 martie 2024 - 11:02:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Coca Cola a investit 22 de milioane de euro în fabrica de la Ploieşti


31 octombrie 2013

O investiţie de 22 de milioane de euro a fost inaugurată de premierul Victor Ponta împreună cu Muhtar Kent, preşedinte şi CEO al The Coca-Cola Company, şi Dimitris Lois, CEO al Coca-Cola HBC AG.  Este vorba de noua linie de îmbuteliere Cappy Pulpy în Ploieşti.

„Atunci când o companie mondială are încredere în România, a investit şi continuă să investească aici, este cel mai bun mesaj pe care îl putem primi. Este impresionant să vezi că o companie străină atât de mare are încredere în ţara noastră, încredere pe care noi românii nu prea o avem. Discutam pe drumul de la Bucureşti încoace, de primele investiţii care au început în 1991, de faptul că această fabrică a fost inaugurată de domnul Kent împreună cu preşedintele de atunci, Ion Iliescu, în 1995. Deci este ”a long and successful story”. Sper ca această poveste lungă şi de succes să continue mulţi ani de acum încolo”, a spus premierul Ponta.

Cappy Pulpy este o băutură răcoritoare cu un conţinut ridicat de pulpă de fruct, obţinută cu ajutorul unei tehnologii de producţie de ultimă generaţie. Capacitatea liniei de producţie este de până la 36.000 de sticle pe oră.

“Noua linie de îmbuteliere Cappy Pulpy este încă un exemplu al angajamentului asumat de Sistemul Coca-Cola în materie de inovaţii de excepţie, care răspund nevoilor consumatorului. Inovarea continuă a însoţit Sistemul Coca-Cola în călătoria sa, încă din 1886, când s-a inventat cea mai iubită şi delicioasă băutură răcoritoare - Coca-Cola.   De atunci, am continuat să investim pentru a ţine pasul cu schimbările şi cu preferinţele consumatorilor din întreaga lume.” a declarat Muhtar Kent, unul dintre cei mai importanţi CEO din lume, care conduce Coca Cola din 2009.

Sistemul Coca-Cola a investit pentru prima dată în România în 1991, iar astăzi are peste 1.800 de angajaţi în toată ţara, cu aproximativ nouă locuri de muncă generate indirect în restul economiei de fiecare loc de muncă la Coca-Cola. În România, Coca-Cola HBC România îmbuteliază produsele din portofoliul Coca-Cola în trei fabrici şi le distribuie celor peste 64.000 de clienţi din întreaga ţară, printr-o reţea de 20 de depozite şi centre de distribuţie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro