Joi, 28 martie 2024 - 6:41:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Inundaţiile au oprit producţia modelului Porsche Cayenne


7 iunie 2013

Grupul auto german Porsche, divizie a grupului Volkswagen AG, a decis să oprească producţia modelului de teren Cayenne la uzina de la Leipzig, Germania, din cauza inundaţiilor care au lovit Europa de Est şi care au întrerupt aprovizionarea cu componente provenite din Slovacia, transmite Bloomberg.

 

'Linia mixtă de producţie unde sunt asamblate modelele Porsche Panamera şi Cayenne a fost oprită', a declarat purtătoarea de cuvânt a Porsche, Julia Pirlich. Aceasta a adăugat că din cauza nivelului ridicat al apelor, trenurile nu au putut livra componentele care sunt produse la Bratislava, Slovacia. În schimb, uzina de la Leipzig va continua să producă modelul Panamera.

 

Populaţia din oraşele Dresda, Halle şi Meissen s-a mobilizat miercuri pentru a întări digurile pe fondul creşterii nivelului apelor pe râurile Vltava, Mulde, Saale şi Elba. Aproximativ 5600 soldaţi germani au fost mobilizaţi în zonele afectate de inundaţii, care afectează şi Bavaria, Austria şi Cehia.

 

 

Inundaţiile care au afectat Europa Centrală în ultimele zile au forţat mii de persoane să-şi abandoneze casele şi au provocat decesul a 12 persoane în Cehia, Austria, Polonia şi Germania. Ultima dată când Europa Centrală a fost afectată de inundaţii similare a fost în 2002, când 17 persoane au fost ucise în Cehia, iar pagubele provocate au fost estimate la 20 de miliarde de euro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro