Vineri, 29 martie 2024 - 3:36:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Magia sărbătorilor de iarnă revine în Ploieşti Shopping City


21 noiembrie 2014

Vinerea aceasta, la Ploieşti Shopping City se dă startul sezonului cadourilor de iarnă. Magia sărbătorilor va cuprinde centrul comercial, ce le pregăteşte vizitatorilor surprize speciale. Astfel, pe 21 noiembrie, se va redeschide Fabrica lui Moş Crăciun, aflată la a doua ediţie, iar în aceeaşi zi va începe şi campania Black Friday care aduce promoţii de până la 70% la mii de produse. În plus, tombola cu premii şi voucherele cadou continuă în cel mai mare mall din Prahova.

Fabrica lui Moş Crăciun se întoarce la Ploieşti Shopping City

Ploieşti Shopping City lansează aventura sărbătorilor de iarnă. O atmosferă de poveste, alături de evenimentele speciale dedicate celor mici, cadourile pentru cei dragi şi promoţiile vor fi vedetele centrului comercial în următoarele săptămâni. Astfel, după succesul de anul trecut, când peste 4.500 de copii au participat la campania Fabrica lui Moş Crăciun, evenimentul revine weekend-ul acesta la Ploieşti Shopping City. Vineri, 21 noiembrie, ora 17:00, micuţii ploieşteni sunt aşteptaţi să participe la ateliere de împachetat bomboane, de realizat jucării din piese LEGO şi de colorat felicitări de Crăciun. Apoi, copiii se vor putea fotografia cu Moş Crăciun sau spiriduşul său şef, iar poza realizată va fi disponibilă pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City. La final, toţi participanţii vor primi o diplomă şi o insignă care atestă rolul lor de ”Ajutor al lui Moş Crăciun”. Fabrica lui Moş Crăciun este deschisă zilnic, de luni până vineri, între 17:00 şi 21:00, iar sâmbătă şi duminică, între 11:00 şi 21:00.

 

 Black Friday îi invită pe vânătorii de reduceri la Ploieşti Shopping City

Vineri, 21 noiembrie, magazinele din Ploieşti Shopping City vor avea reduceri semnificative de până la 70% şi un program special de Black Friday. Aşadar, pasionaţii de smart shopping sunt aşteptaţi să viziteze magazinele de electronice şi electrocasnice care se vor deschide de la 6 dimineaţa, dar şi celelalte spaţii comerciale care îşi vor încheia programul la miezul nopţii.

  Tombola cu premii şi campania voucherelor cadou continuă

 Tombola cu premii le va oferi surprize deosebite celor care vor face cumpărături de peste 200 de lei în magazinele din Ploieşti Shopping City. Zona de premiere va fi amplasată la info desk, în fiecare zi, între orele 12:00 – 22:00. Magazinele partenere sunt: Chopstix, Domo, Gatta, Intersport, La Cucina, LA Naşu Conaşu, Florăria SIATI,  Marionnaud, Mizar, Optica Express, Secuiana, Sephora si The Jack Casino.

Mai mult, cei care doresc să le facă o supriză celor dragi, pot achiziţiona, de la Biroul de informaţii, vouchere cadou, în valoare de 30 de lei fiecare. Lista magazinelor participante, poate fi consultată pe link-ul următor: http://ploiestishoppingcity.ro/magazine_partenere.pdf.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro