Marţi, 9 martie 2021 - 7:00:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Rusia acuză presa occidentală de cenzură


17 aprilie 2014

Poziţia Moscovei în ceea ce priveşte Ucraina nu ajunge să fie cunoscută de cetăţenii europeni din cauză că se loveşte de "zidul de beton al cenzurii", a declarat Dmitri Peskov, secretarul de presă al preşedintelui Federaţiei Ruse.

"Practic, în acest moment, cititorii şi telespectatorii din Europa nu se află în situaţia de a obţine informaţii complete, sunt privaţi de dreptul la libertatea de a-şi alege informaţiile. Acest lucru poate fi constatat cu un profund regret, dar, din păcate, aşa stau lucrurile", a declarat Peskov, într-un interviu acordat postului de televiziune "Rossia-24", preluat de INTERFAX.

Peskov a subliniat faptul că autorităţile ruse, parlamentari, ministrul de externe Serghei Lavrov, preşedintele Vladimir Putin, duc o campanie intensă de informare corectă "pentru a explica poziţia Rusiei, pentru a încerca să risipească anumite zvonuri şi acuzaţii".

"Aceste explicaţii nu ajung unde trebuie, pentru că se lovesc de zidul dur de beton al cenzurii. Aşa ceva nu am mai văzut şi, sincer vorbind, nu credeam că acest lucru se poate întâmpla aşa, pe faţă", a afirmat secretarul de presă al preşedintelui Federaţiei Ruse.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(104 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 7 martie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro