Vineri, 18 octombrie 2024 - 7:34:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Studenta Alexia Isvoranu aduce prestigiu Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti prin câştigarea unui concurs internaţional


3 octombrie 2024

Alexia Isvoranu, o studentă de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, a obţinut un rezultat remarcabil la Finala Internaţională a Concursului de Limbă, cultură şi civilizaţie franceză, Défi-IntrAlliances, care a avut loc pe 1 octombrie 2024, la Paris. Această competiţie, organizată de Fondation des Alliances Françaises şi TV5Monde, reuneşte studenţi din întreaga lume pentru a promova cultura franceză.

În vârstă de 20 de ani şi în prezent în anul II, specializarea Limba şi Literatura Engleză – Limba şi Literatura Franceză, Alexia a reprezentat cu mândrie Alianţa Franceză din Ploieşti, precum şi România, reuşind să câştige toate etapele competiţiei: locală, naţională şi europeană.

În finala internaţională, Alexia a concurat alături de câştigători din diverse regiuni ale lumii, inclusiv Madagascar, Columbia, Canada, Bolivia şi Uzbekistan. Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti subliniază importanţa colaborării cu Alianţa Franceză din Ploieşti, care a fost esenţială în sprijinul pregătirii şi participării Alexiei la acest concurs de prestigiu. Această realizare subliniază nu doar abilităţile remarcabile ale studentei, ci şi angajamentul instituţiei de a promova excelenţa în educaţie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 octombrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro