Vineri, 29 martie 2024 - 11:20:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Povestea iubirii de pe Titanic este reală


19 aprilie 2012

titanicO poveste impresionantă a fost scoasă recent la iveală de presa britanică. Jurnaliştii au dezvăluit istoria de amor a unui pasager sărac de pe Titanic cu Madeleine Talmage Astor, soţia unui milionar american, care se afla şi ea pe nava de croazieră.

Idila din film cu Jake Dawson (Leonardo diCaprio) şi Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) pare a se baza pe povestea lui Portallupi, care este considerată chiar unul dintre punctele de plecare ale scenariului filmului “Titanic”, din 1997.

Emilio Portallupi a fost un pasager al vasului şi printr-un noroc neaşteptat, ca şi Dawson, a fost invitat să ia masa în partea de lux a Titanicului de către pasagerii bogaţi. Aşa ar fi cunoscut-o pe Madeleine Talmage Astor, soţia unui milionar american cu care ar fi avut o aventură. Amândoi au supravieţuit tragediei din noaptea de 14 spre 15 aprilie, dar nu au mai păstrat legătura. El s-a înrolat în armata italiană în Primul Război Mondial, iar ea a divorţat şi a pierdut toată averea. Portallupi a murit la vârsta de 93 de ani, în 1974, şi a refuzat pe parcursul vieţii sale să povestească presupusa poveste de dragoste cu Madeleine.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro