Marţi, 16 aprilie 2024 - 10:02:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tragedie aviatică în America de Sud. Avionul în care se afla o echipă de fotbal din Brazilia s-a prăbuşit


29 noiembrie 2016

Un avion cu 81 de persoane la bord, printre care şi o echipă din fotbal din Brazilia, s-a prăbuşit aproape de oraşul columbian Medellin.

Detaliile accidentului sunt încă neclare, însă se pare că vremea rea este principala cauză a prăbuşirii aeronavei care plecase din Brazilia şi făcuse o oprire în Bolivia. Au supravieţuit doar cinci persoane, printre cei care au supravieţuit este şi fotbalistul Alan Ruschel, care a fost internat în spital.

Autorităţile columbiene au anunţat că 76 de persoane au murit în accident.

Avionul charter transporta echipa de fotbal Chapecoense, care trebuia să joace în prima manşă a finalei Copei Sudamericana, împotriva columbienilor de la Atletico Nacional.

Finala întrecerii, corespondenta sud-americană a Ligii Europa, urma să se dispute miercuri, însă duelul a fost amânat imediat, în urma accidentului aviatic.

Chapecoense este o echipă mică, dar ambiţioasă. Promovată în prima ligă braziliană în 2014, gruparea din Chapeco a reuşit să se califice în finala Copei Sudamericana după ce a eliminat, în semifinale, puternica grupare argentiniană San Lorenzo.

Avionul care transporta echipa s-a prăbuşit într-o zonă montană din apropierea oraşului Medellin, care era şi destinaţia zborului. Iată imagini de la îmbarcarea brazilienilor în avionul care trebuia să îi ducă spre finală.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro