Joi, 25 aprilie 2024 - 4:55:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Blestemul" 4G


1 martie 2013

Operatorii telecom din Coreea de Sud îi avertizează pe cei europeni în legătură cu tehnologiile 4G. Coreenii spun că utilizatorii nu sunt dispuşi să plătească suficient pentru serviciile de date şi că acest lucru le micşorează profiturile, scriu jurnaliştii de la Reuters.

În Coreea de Sud peste 30% dintre cei 50 milioane de utilizatori de smartphone-uri au conexiuni de date ultrarapide. Operatorii europeni se plâng de rata mică de adopţie a noii tehnologii dar coreenii spun că asta nu este neapărat un lucru rău.

Reprezentanţi ai SK Telecom, cel mai mare operator din Coreea de Sud care controlează mai mult de jumătate de piaţă, dar şi ai KT Corp, al doilea cel mai mare jucător sud-coreean, au declarat pentru Reuters că reţelele rapide sunt avantajoase pentru consumatori, dar nu şi pentru ei.

“Colegii noştri europeni se plâng că explozia abonamentelor de date nu s-a produs încă penru ei. În Coreea utilizatorii sunt înebuniţi după date. Avem cereri fără precedent. Nu le putem face faţă. Problema pe care o avem, totuşi, este că nu sunt dispuşi să plătească suficient”, a declarat Suk-Chae Lee, directorul KT Corp la Mobil World Congress.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro