Marţi, 16 aprilie 2024 - 8:31:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Incredibil: o educatoare le lipea copiilor gurile cu scotch


26 februarie 2013

O femeie din Timişoara a făcut o sesizare scandaloasă la poliţie: la grădiniţa unde aceasta îşi ducea copilul, educatoarea le lipea gurile copiilor cu scotch atunci când erau prea gălăgioşi. Educatoarea copiilor ar fi recurs o singură dată la această opţiune, pedepsindu-i pentru cazul în care erau neastâmpăraţi.

Conducerea grădiniţei va urma să facă o anchetă pentru a afla condiţiile exacte în care educatoarea a decis să recurgă la această pedeapsă.

”Este o situaţie neplăcută. S-a întâmplat, într-adevăr, în grădiniţa 23 din Timişoara, în cursul zilei de vineri. La acest moment, la nivelul instituţiei de învăţământ, prin hotărârea CA, s-a constituit o comisie disciplinară, urmând ca doamna educatoare să fie audiată să se stabilească împrejurările în care a fost săvârşită această faptă. Existenţa sau inexistenţa vinovăţiei, ca urmare a finalizării a acestei comisii, doamna educatoare poate fi sancţionată în conformitate cu prevederile legii educaţiei”, a precizar Aura Danilescu, inspector adjunct al Inspectoratului Judeţean Timiş.

Aceasta a precizat că ar fi fost pentru prima dată când educatoarea a avut ”neinspiraţia de a aplica acea bandă subţire de scotch pe guriţele copiilor”, totul având loc în cadrul unui joc pe roluri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro