Marţi, 19 martie 2024 - 7:57:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Percheziţii la Maricel Păcuraru şi fratele lui Elan Schwartzenberg, într-un caz de spălare de bani


14 octombrie 2013

Procurorii DNA au făcut, luni, percheziţii la 35 de adrese din Bucureşti, printre care şi imobile ale lui Maricel Păcuraru, fratelui lui Elan Schwartzenberg şi o apropiată a acestuia, Monica Hoffman, într-un caz de trafic de influenţă şi spălare de bani de peste un milion de euro.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii anticorupţie fac mai multe percheziţii la imobilele deţinute de fratele lui Elan Schwartzenberg, cazul având legătură cu dosarul dispariţiei lui Codruţ Marta. Percheziţii au fost făcute şi la imobile ale Monicăi Hoffman, o apropiată al lui Elan Schwartzenberg, precum şi la cele ale lui Maricel Păcuraru.

Aceştia, dar şi alte persoane urmează să fie audiate la DNA, au mai spus sursele citate.

În acest caz sunt vizate fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani în legătură cu activitatea Realitatea Media, au precizat aceleaşi surse.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că procurorii Secţiei de combatere a corupţiei fac cercetări într-o cauză penală complexă ce vizează săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care trafic de influenţă, spălarea banilor proveniţi din evaziune fiscală, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, bancrută frauduloasă, delapidare, în care sunt implicate peste 30 persoane fizice şi mai multe persoane juridice.

"Potrivit probelor administrate până în acest moment al urmăririi penale, suma care face obiectul spălării de bani este de peste 1.000.000 euro", a precizat DNA.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro