Luni, 6 mai 2024 - 9:54:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


42 de persoane salvate din calea dezastrului dezlănţuit la Slănic. Terenul continuă să se lase


26 aprilie 2024

Situaţia de la Slănic unde a apărut un crater de o adancime de doi metri, în vecinătatea secţiei de politie, se agravează de la zi la zi. Din nefericire, s-a constatat accenturea tasării terenului cu aproximativ 20 cm, potrivit măsurătorilor efectuate în această dimineaţă.

Până în prezent, 42 de persoane au fost evacuate din imobilele aflate în apropierea zonei afectate de tasare. Administraţia locală a asigurat adăpostirea a două familii la operatorii economici din localitate, sub îndrumarea atentă a autorităţilor.

Pentru monitorizarea continuă a situaţiei, administraţia a angajat personal specializat, iar informaţiile obţinute sunt transmise expertului tehnic în domeniul Rezistenţei Mecanice şi Stabilităţii Terenului de Fundare a Construcţiilor şi a Masivelor de Pământ.

Echipele operative ale Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), Poliţiei Române şi Jandarmeriei Române sunt prezente la faţa locului, asigurând măsurile necesare şi rămânând mobilizate pe durata intervenţiei.

Toate resursele şi eforturile sunt concentrate pentru gestionarea eficientă a acestei situaţii de urgenţă şi pentru asigurarea siguranţei cetăţenilor afectaţi. Autorităţile vor oferi informaţii actualizate pe parcursul desfăşurării intervenţiei.

Cetăţenii sunt îndemnaţi să apeleze numerele de urgenţă disponibile şi să urmeze indicaţiile autorităţilor competente pentru orice informaţii suplimentare sau situaţii de urgenţă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro