Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:33:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Elicopter SMURD prăbuşit în Lacul Siutghiol


15 decembrie 2014

Două apeluri la 112 au anunţat, luni după-amiază, că un elicopter SMURD, cu patru persoane la bord, s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol, din judeţul Constanţa, iar la faţa locului au fost trimise echipaje de pompieri, Ambulanţă, Poliţie şi scafandri. O femeie a fost salvată, celelalte trei persoane nu au fost găsite.

Vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns în zona accidentului aviatic în care a fost implicat un elicopter EC 135, operat de SMURD Constanţa.

Pentru intensificarea căutărilor membrilor echipajului elicopterului prăbuşit, un elicopter cu echipe de salvatori din Bucureşti este deja în zbor spre zona accidentului, anunţă MAI.

Totodată, vicepremierul Gabriel Oprea a solicitat intervenţia de urgenţă a scafandrilor militari din cadrul Ministerului Apărării Naţionale pentru a participa la misiunea de căutare. Primele forţe suplimentare au ajuns deja la locul accidentului.

Bărcile care au ajuns la faţa locului şi au recuperat prima victimă sunt din cadrul ISU Dobrogea. Potrivit ISU Dobrogea, primele echipaje au ajuns la faţa locului la ora 16.30. Prima persoană din echipaj a fost găsită la ora 16.45.

La momentul accidentului, elicopterul se întorcea către bază, de la o misiune de salvare aero-medicală, după ce a transportat un pacient la spitalul judeţean Constanţa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro