Vineri, 29 martie 2024 - 8:25:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Loteria Bonurilor Fiscale şi-a ales câştigătorii!


14 aprilie 2015

Românii care au păstrat bonurile din 7 februarie, cu o valoare între 6 lei şi 6,99 lei, sunt câştigătorii Loteriei Bonurilor şi vor împărţi premiul de un milion de lei.
Câştigătorii trebuie să îşi revendice premiul începând de astăzi şi până la data de 13 mai, iar în cazul în care nu o vor face vor pierde premiul.
Norocoşii îşi pot ridica premiul de la orice punct de administraţie fiscală din subordinea ANAF.

Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, organizată de Ministerul Finanţelor Publice şi ANAF, a avut loc luni, în a doua zi de Paşti, începând cu ora 11,30, la studioul TV al Loteriei Române, fiind transmisă în direct de Televiziunea Română.

Televiziunea Română a pus la dispoziţie, gratuit, tuturor posturilor TV interesate semnalul transmisiei în direct.

La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie — 28 martie 2015, iar participarea la loterie nu a presupus o înregistrare prealabilă a bonurilor fiscale în nicio bază de date/website şi nici depunerea acestora înainte de efectuarea extragerii la sediile instituţiilor implicate în organizare. Bonurile au rămas la posesorii acestora care, după extragere, vor verifica dacă sunt câştigătoare. Valoarea totală a premiilor a fost stabilită la un milion de lei.

Extragerea a avut loc în prezenţa unei comisii de tragere formată din câte un reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi C.N. 'Loteria Româna' S.A., iar bilele şi urnele vor fi verificate în prezenţa comisiei înainte de extragere.

Conform unui comunicat al ANAF, extragerea de luni a avut trei etape: etapa I — s-a extras o bilă reprezentând luna emiterii bonului, etapa II — s-a extras o bilă reprezentând ziua emiterii bonului, etapa III — s-au extras trei bile reprezentând valoarea bonului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro