Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:37:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


JobShop - Cel mai longeviv eveniment de carieră din Cluj-Napoca


8 martie 2017


 

În perioada 13-17 martie 2017, echipa BEST Cluj-Napoca organizează la Casa de Cultură a Studenţilor cea de-a XXIII-a ediţie JobShop®, eveniment naţional de carieră ce se distinge şi se remarcă prin calitate, profesionalism, entuziasm şi spirit studenţesc.

JobShop® se axează pe dezvoltarea personală şi parcurgerea întregului drum pentru găsirea carierei potrivite, de la alegerea companiei prin participarea la prezentări şi vizite de companii, până la interviul propriu-zis.

JobShop® debutează luni, 13 martie, printr-un workshop de CV, menit să îi înveţe pe studenţi  cum să îşi pună în evidenţă cunoştinţele  şi  aptitudinile  în  faţa  reprezentanţilor  companiilor  pe  care  îi  vor  întâlni  în  zilele următoare. În continuarea acestuia, va avea loc o simulare de interviu, activitate în cadrul căreia se poate urmări un scurt scenariu în care apar candidatul şi intervievatorul, pregătind studenţii pentru momentul în care se vor găsi în această ipostază.

Faţă în faţă cu angajatorii

Marţi si miercuri, companiile participante îşi vor deschide standurile pentru studenţi şi vor prezenta oferta legată de practică, internshipuri şi joburi. JobShop® reuneşte anul acesta 22 de companii din domenii tehnice diverse. BEST Cluj-Napoca doreşte să uşureze procesul de recrutare invitând participanţii să depună CV-urile pe site-ul cluj.jobshop.ro

Descoperă cum lucrează companiile

Companiile vor organiza şi o serie de workshop-uri şi vizite la companii pentru a se face cât mai cunoscute în rândul studenţilor; anul acesta Kronlux, Accesa, E-on, Porche, Altran, Zynk, Wayfare, UMT Software, ERNI Development Center, RCS&RDS, Netmatch, Banca Transilvania, Heidelbergcement, msg., Telenav, Luminos Labs, ARRK, Betfair, Bosch, Accenture, Michelin, Yardi, Star Assembly şi Toastmasters vor fi prezenţi la JobShop®.

 


Open Space Technology - Eveniment unic în Cluj-Napoca

Joi, BEST Cluj-Napoca propune pentru studenţii din Cluj-Napoca un eveniment rar întâlnit, unic prin tema propusă. Cum conectăm aplicaţiile la IoT este o temă provocatoare, care invită studenţii să participe cu idei originale în dezvoltarea tehnologiilor viitorului.

Mai multe detalii, precum şi programul complet al activităţilor din timpul evenimentului se  găsesc la adresa: cluj.jobshop.ro.

Grupul Local BEST Cluj-Napoca, creat în 1995, este o organizaţie non-guvernamentală şi  nonprofit,  formată  din  voluntari  din  cadrul  Universităţii  Tehnice.  La  nivel  internaţional,  BEST  (Board of European Students of Technology) există în 33 de ţări şi 96 de universităţi, având peste 3300 de membri activi în toată Europa.

Scopul organizaţiei este de a promova diversitatea şi de a ajuta studenţii europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internaţională, prin înţelegerea mai bună a culturilor europene. De asemenea oferim posibilitatea de a lucra într-un mediu global, dar şi de a acumula abilităţi tehnice utile în viitoarea carieră de inginer sau antreprenor.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro