Marţi, 19 martie 2024 - 5:31:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieşteanul Tiberiu Niţu audiat de CSM


8 mai 2013

Tiberiu Niţu, propus pentru funcţia de procuror general al României, a declarat, miercuri, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), că este pregătit pentru o prestaţie foarte bună în faţa membrilor Secţiei pentru procurori.

Întrebat dacă speră într-un aviz pozitiv, Niţu a răspuns: "Da, normal".

Ministrul Justiţiei, prahoveanul Robert Cazanciuc, a spus, la intrarea în sediul CSM, că are încredere în toţi candidaţii, informează Mediafax.

Tiberiu Niţu, nominalizat pentru funcţia de procuror general al României, este intervievat de Secţia pentru procurori a CSM, în vederea obţinerii unui aviz consultativ, decizia finală în privinţa numirii aparţinându-i preşedintelui Traian Băsescu.

Niţu îşi prezintă mai întâi proiectul de management în faţa membrilor Secţiei pentru procurori a CSM, apoi va răspunde întrebărilor membrilor Secţiei pentru procurori a CSM.

Tiberiu Niţu este pentru a doua oară în faţa Secţiei pentru procurori a CSM în calitate de candidat la conducerea Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, el fiind audiat şi pe 22 noiembrie 2012, atunci primind aviz negativ.

După Tiberiu Niţu va fi audiat, de la ora 11.30, Bogdan Licu, candidat pentru funcţia de prim-adjunct al procurorului general. Ultimul care va ajunge miercuri în faţa membrilor Secţiei pentru procurori este Codruţ Olaru, propus pentru funcţia de adjunct al procurorului general, acesta urmând să îşi prezinte proiectul de management de la 14.15.

Fiecare va avea la dispoziţie 30 de minute pentru susţinerea proiectului de management, iar apoi vor răspunde timp de 90 de minute întrebărilor adresate de membrii Secţiei pentru procurori.

Premierul Victor Ponta i-a propus în 3 aprilie, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, pe Tiberiu Niţu în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe Bogdan Licu pentru postul de prim-adjunct al procurorului general şi pe Codruţ Olaru ca adjunct al procurorului general.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro