Vineri, 17 mai 2024 - 6:15:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Substanţă toxică descoperită în mâncarea pentru bebeluşi. Produs retras de la vânzare


30 aprilie 2024

Un sortiment de mâncare pentru bebeluşi a fost retras de la vânzare, după ce s-a descoperit că acesta conţine o substanţă toxică. Inspectorii sanitari au descoperit că produsul "Paste cu broccoli, morcov, roşii", marca Baby Freche Freunde, într-un borcan de 190 de grame, conţine alcaloizi tropani.

Produsul, care se regăseşte în lotul cu numărul L144181 JH6, poate prezenta un pericol pentru sănătatea bebeluşilor în urma consumului. Alcaloizii tropani, prezenţi în mod natural în unele plante, pot avea efecte negative asupra copiilor, inclusiv voce răguşită, nelinişte motorie, piele înroşită sau mucoase uscate.

Compania producătoare, erdbär GmbH, a luat decizia de a retrage de la vânzare lotul respectiv pentru a preveni eventualele probleme de sănătate ale consumatorilor.

Părinţii sunt sfătuiţi să fie vigilenţi şi să urmărească apariţia oricăror simptome la copiii lor după consumul acestui produs. În cazul în care apar simptome, este recomandat să solicite imediat asistenţă medicală. De asemenea, produsele pot fi returnate la magazinul de achiziţie pentru rambursarea preţului de achiziţie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro