Marţi, 19 martie 2024 - 7:09:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Conducere nouă pentru Uniunea Centrelor de Mediere din Romania


20 mai 2013

Sinaia a găzduit al VII-lea Congres al Uniunii Centrelor de Mediere din România (U.C.M.R.) - federaţia naţională înfiinţată în 2005, care reuneşte asociaţii profesionale ale mediatorilor din toată ţara.

 

Desfăşurat sub denumirea “10 ani de mediere”, Congresul a celebrat începuturile profesiei de mediator în ţara noastră, fondată în anul 2003 prin proiectul-pilot al Ambasadei SUA şi Ministerului Justitiei din România.

 

La Congres au participat aproximativ 120 de reprezentanţi ai asociaţiilor din tara, bucurandu-se de mesaje din partea Federal Mediation and Conciliation Service (agentia specializata a guvernului S.U.A.) si The Slynn Foundation (U.K.).

 

Momente deosebite au fost prilejuite de prezentarea mesajului ASR Principele Nicolae al Romaniei de către Ioan-Luca Vlad, consilier privat onorific al Familiei Regale a Romaniei, precum si de interventia doamnei teatrului românesc Ilinca Tomoroveanu.

 

Prezenţe speciale au fost de asemenea  Anamaria Lucia Zaharia din partea GEMME – Sectiunea Romana,  Carmen Sahan din partea Directiei Protectia Copilului din cadrul M.M.F.P.S.P.V.,  Ovidiu Demetrescu din partea British-Romanian Chamber of Commerce,  Ioana Enache din partea institutiei Avocatul Poporului, acestia transmitand participantilor mesaje de deschidere si sustinere către profesia “făcătorilor de pace”.

Uniunea si-a ales organele de conducere pentru urmatorii doi ani. Mugur Bogdan Mitroi a fost reconfirmat in functia de presedinte.

 

Biroul Executiv va fi alcatuit din prim-vicepresedinte Dorin Valeriu Badulescu-Centrul de Mediere Buzau si vicepresedintii Gabriela Ichim-Centrul de Mediere Bacau, Marina Ioana Alexandru-Centrul de Mediere Baia Mare, Valentina Popescu- Centrul de Mediere Calarasi, Anda Pauşan- Centrul de Mediere Ploiesti,  Anamaria Tuluc- Centrul de Mediere Sibiu, Lucian Marian Enache- Centrul de Mediere Constanta, Valentin Trifescu- Centrul de Mediere Neamt, Stef Nicolae Stefan- Centrul de Mediere Salaj, Marin Padeanu- Centrul de Mediere Craiova.

 

Functia de secretar general va fi detinuta de Rodica Cociu-Anghel- Centrul de Mediere Ploiesti.

 

Printre obiectivele noii echipe de conducere a U.C.M.R. se afla continuarea preocuparilor pentru activitatile care sa consolideze statutul stabil al profesiei de mediator in societatea romaneasca ca o functie sociala esentiala, precum si continuarea dezvoltarii colaborarilor international cu organisme si organizatii din domeniul ADR din Europa si din SUA, astfel incat federatia sa ramana un standard de calitate, performanta si profesionalism in domeniul medierii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro