Joi, 25 aprilie 2024 - 7:42:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Locuri de muncă în construcţii şi industrie pentru români în străinătate


21 mai 2015

Angajatorii din străinătate au oferte variate pentru românii care doresc să lucreze în construcţii sau în alte industrii tehnice. Le găsiţi pe toate în acest articol.

Muncitorii români pot alege Suedia, unde o companie de construcţii angajează montatori de ţiglă ceramică. Este necesară experienţa, dar şi cunoaşterea limbii engleze sau suedeze.

Programul este de opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână, iar beneficiile sunt: salariu de 1.100 de euro pe lună plus cazare, în timp ce orele suplimentare sunt remunerate cu 6,7 euro pe oră. Găsiţi toate detaliile AICI.

Polonezii sunt în căutare de izolatori industriali, atât în construcţii, cât şi în industria de petrol şi gaze. Pot aplica şi muncitorii necalificaţi, dar cu experienţă în domeniul izolării ţevilor sau în industria petrochimică.

Salariul este între 1.000 şi 1.500 de euro pe lună. Puteţi aplica pentru acest job AICI.

Compania Nordeska angajează instalatori de panouri pe vapoare. Locul de angajare este Lituania, însă muncitorii pot fi trimişi şi în Germania pentru unele proiecte.

Se cere o experienţă de minimum un an şi abilităţi de comunicare în limba engleză sau în rusă. Durata contractului este împărţită pe segmente: 8-9 săptămâni de muncă, apoi 2-3 săptămâni de vacanţă.

Compania oferă haine şi unelte, însă drumul până la Klaipeda, în Lituania e plătit de angajat. Salariul este de 1.300 de euro net, fiind negociabil. De asemenea, cazarea este plătită de companie. Găsiţi toate detaliile AICI.

Dacă preferaţi Franţa şi aveţi cel puţin 5 ani de experienţă în construcţii, o companie din Hexagon vă cheamă la muncă. Se caută zidari, sugravi, montatori de faianţă şi gresie. Pachetul salarial e atractiv, iar cazarea şi transportul sunt asigurate de angajator. Aplicaţi AICI.

O companie belgiană este în căutare de personal care să asigure curăţenia în clădiri de birouri. Este un job pentru femei, iar experienţa nu este obligatorie, ci doar cunoştinţe de limba engleză sau franceză.

Locul de muncă este pe termen lung, iar pachetul salarial este atractiv, între 1.200 şi 1.400 de euro pe lună, angajatul urmând să lucreze cu contract de muncă. Există şi diverse bonusuri de performanţă şi pentru cei care deţin carnet de conducere. Vă puteţi angaja AICI.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro