Miercuri, 24 aprilie 2024 - 1:24:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bebeluş abandonat la marginea drumului


28 noiembrie 2012
Răzvan PASCU

S-a născut a doua oară. Cel puţin asta putem spune despre un băieţel născut în urmă cu patru zile a fost abandonat de către părinţi pe marginea drumului, lângă o pădure. S-a întâmplat în Prahova, pe raza localităţii Corlăteşti. Micuţul a stat ore bune în frig, învelit doar într-o pătură. A avut noroc întrucât, în cele din urmă, a fost găsit de un bărbat care a alertat autorităţile.

Numai o minune a făcut ca acel localnic să treacă pe jos, prin zonă. Nu de alta dar din maşina micuţul nu putea fi observat.

Copilul tocmai a fost externat, împreună cu mama lui, ieri din Maternitatea Ploieşti. A fost născut acum patru zile. A primit nota nouă la naştere. Un copil extrem de frumos, spun medicii care sunt acum şocaţi când au aflat cele întâmplate. “Nu pot să cred ceea ce s-a întâmplat. Este inuman să laşi un copil pe marginea drumului. Mai bine îl lăsa la noi şi urma calea legală a unui copil abandonat. Ce a făcut această femeie mi se pare incalificabil”, a declarat medical Călin Boeru, managerul Maternităţii Ploieşti.

Micuţul a ajuns tot la Maternitate, însă de această dată nu într-o stare tocmai bună. După ce a stat câteva ore în frig, băieţelul are hipotermie.

Mama este căutată acum de către poliţişti. Anchetatorii ştiu despre cine este vorba. Este o studentă de la UPG, din Ploieşti,  în vârstă de 22 de ani, care nu este căsătorită cu tatăl copilului. Cel mai probabil, micuţul va ajunge în grija statului..

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro