Marţi, 19 martie 2024 - 5:02:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


S-a deschis primul parc de aventură de la malul mării


8 iunie 2015

Turiştii care vor merge pe litoral anul acesta vor avea la dispoziţie, în staţiune Neptun, un parc de aventură. „Paradis Land” se află în pădurea Comoroava din staţiunea Neptun, se întinde pe o suprafaţă de două hectare şi însumează 11 trasee de diferite mărimi şi grad de dificultate.

Printre altele, aici vor fi jocuri de căţărare, tir cu arcul, confruntări de airsoft sau trasee de tiroliană. Paradis Land este considerat al doilea ca mărime din ţară, iar primul este unul deschis în Braşov.

Parcul de la malul mării va fi deschis zece luni pe an, iar tarifele de intrare vor fi cuprinse între 35 de lei (pentru copii) şi 50 de lei (pentru adulţi).

În parc sunt 15 instructori care au grijă să le explice turiştilor traseele şi să fie evitate incidentele. Pentru amenajarea parcului s-au investit în jur de 300.000 de euro.

„Ştim cu toţii că turiştii, astăzi, au trecut de faza cazare, plajă, mâncare şi au nevoie de diversitate în fiecare zi”, a declarat Aurelian Marin, proprietarul parcului de aventură, pentru Digi24.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro