Joi, 28 martie 2024 - 9:51:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BRAVO!/ Ministrul Bănicioiu a ajutat victimele unui accident rutier


5 aprilie 2013

Două surori din judeţul Buzău au ajuns la spital, vineri seară, după ce au fost lovite de un TIR, în apropierea unei treceri de pietoni, martori ai accidentului fiind şeful CJ Vrancea, Marian Oprişan, care a sunat la 112, şi ministrul Nicolae Bănicioiu, care le-a făcut masaj cardiac victimelor.

Accidentul a avut loc, vineri seară, pe DN 2 E 85, în localitatea buzoiană Limpeziş, în zona unei treceri de pietoni. Cele două surori, în vârstă de aproximativ 12 şi 15 ani, au fost lovite de un TIR condus de un tânăr din Suceava.

Cele două fete, care sunt în stare gravă, au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

Martor al accidentului a fost preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, care venea dinspre Bucureşti spre Buzău.

Oprişan a spus că TIR-ul se deplasa "destul de rapid", iar şoferul a încercat să le evite pe cele două fete, însă le-a lovit cu partea din spate a autovehiculului.

"Veneam dinspre Bucureşti către Buzău, am observat că TIR-ul rula destul de rapid. Am ajuns în Limpeziş, am văzut fetele pe trecerea de pietoni, am redus viteza, şoferul TIR-ului, care venea din spate, le-a văzut târziu şi probabil, având greutate, n-a mai putut să frâneze până în trecere. A încercat să evite imapctul, a efectuat o manevră, TIR-ul a ieşit de pe şosea, dar le-a lovit pe cele două fete cu partea din spate", a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan.

El a mai spus că imediat după producerea accidentului la faţa locului a ajuns şi ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, care circula dinspre Buzău spre Bucureşti, el participând la alegerile pentru desemnarea preşedintelui PSD Buzău.

"Am oprit şi eu şi el. Nicu Bănicioiu le-a făcut masaj cardiac amândurora, eu am sunat la ora 18.00 la 112, după care l-am sunat personal pe Raed Arafat. Cele două fete au fost preluate de două ambulanţe, iar starea lor era gravă. De fapt, una dintre ele este în stare mai gravă, dar va veni un elicopter să o transporte de la Buzău la Bucureşti", a adăugat Oprişan.

 

SURSA: gindul.info


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro