Duminică, 8 septembrie 2024 - 2:23:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahovenii, invitaţi la distracţie. Lista evenimentelor!


15 iulie 2024

Judeţul Prahova se animă săptămana aceasta cu o serie de evenimente captivante, adresate atât copiilor, cât şi adulţilor, într-o atmosferă plină de muzică, tradiţii şi activităţi educative.

Tabăra de MTB la Azuga

Începând cu 14 iulie, Azuga găzduieşte o tabără de mountain biking destinată tinerilor cu vârste între 13 şi 17 ani. Timp de o săptămână, participanţii vor explora traseele montane şi vor învăţa tehnici de ciclism sub supravegherea unor instructori experimentaţi. Costul pentru această experienţă intensă este de 2780 RON.

Festivalul „Folk Bun 2024” la Homoraciu

Pe 19 şi 20 iulie, Ferma Vieţii din Homoraciu devine centrul distracţiei şi muzicii folk. Festivalul "Folk Bun 2024" aduce pe scenă artişti renumiţi precum Mircea Baniciu, Mircea Vintilă şi Alexandra Uşurelu în prima zi, iar în a doua zi, publicul se va bucura de performanţele trupei Fără Zahăr, Ţapinarii şi Alina Manole, printre alţii. Două zile de muzică live şi voie bună într-un cadru pitoresc.

Alfabetul Convieţuirii la Ploieşti

Între 19 şi 21 iulie, Esplanada Palatului Culturii din Ploieşti va fi gazda celei de-a XI-a ediţii a evenimentului "Alfabetul Convieţuirii". Acest festival cultural reuneşte minorităţile naţionale din România într-o sărbătoare a diversităţii şi înţelegerii interculturale. Evenimentul este susţinut de Uniunea Elena din România şi Ministerul Culturii, ca parte a programului Ploieşti #LetsPLAY - Capitala Tineretului din România 2024.

„Cu picioarele goale” la Crama Apogeum

Sâmbătă, 20 iulie, Crama Apogeum invită publicul la evenimentul „Cu picioarele goale”. Ziua începe cu un bufet de bun venit, urmat de un atelier de gătit tradiţional, o degustare de vinuri şi un tur ghidat al cramei. Seara se încheie cu o cină în vie, acompaniată de un concert al trupei Kottarashky din Bulgaria. O ocazie perfectă pentru a descoperi tradiţiile locale şi a savura vinuri de calitate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 7 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro